Як склалися відносини Холостячки Ксенії Мішиной і переможця Олександра Еллерт після шоу

Шанувальники улюбленого шоу на СТБ дізналися головну інтригу - чи вдалося Ксенії Мішиній і Олександру Еллерту зберегти почуття, народжені в романтичному реаліті.

У випуску “Холостячка. Життя після проекту” нарешті глядачі дізналися всі подробиці відносин під час проекту і як склалося життя після закінчення зйомок.

Без перебільшення, реаліті-шоу “Холостячка” стала головним телевізійним проектом цього року. обігнавши по популярних навіть “Танці з зірками”. Як говорить статистика, фінальний епізод дивилися понад 4,5 млн глядачів, серед більше третини – чоловіки, що для такого шоу дивно. Всього глядачами першого сезону “Холостячки”, за попередніми даними стали 13 млн українців. За такі досягнення фінал шоу отримав звання в номінації “Краща програма 2020 року”.

Ведучий Холостячки Григорій Решетник

Для обговорення шоу на зйомки прийшла директор творчої студії StarLightProduction Анна Калина. Вона розкрила багато цікавих подробиць.

Анна Калина на пост-шоу (зліва)

Також в студії з’явилися деякі учасники: Євген Ковтуненко, Андрій Шатирко, Ігор Бабко, Андрій Рибак, Олексій Тригубенко та інші. Молоді люди не тільки поділилися ексклюзивними подробицями особистого життя, а й показали дівчат, з якими зав’язалися романтичні стосунки вже після проекту.

Учасники проекту, які взяли участь в обговоренні

Також у випуску з’явилася одна з учасниць шоу “Холостяк” – Дана. Відкрилася одна несподівана подробиця. Плюс – музичний сюрприз від одного з учасників. І це ще не всі секрети, які ведучі відкривали один за іншим.

Цей випуск відкрив таємницю, як зараз живуть його герої і хто стане героєм 11 сезону шоу “Холостяк “.

Але про все по порядку – в нашому списку найцікавіші моменти.

***

Організатори отримали понад 10 тисяч анкет бажаючих взяти участь в шоу. Вибрали 16 молодих чоловіків.

***

Наступним Холостяком став харків’янин Михайло, йому 31 рік, він бізнесмен, власник міжнародної логістичної компанією, захоплюється спортом, альпінізмом. Він обожнює котиків і у нього вдома кілька кішок. Він шукає не красиву домогосподарку, а активну дівчину, яка хоче і буде розвиватися разом з ним.

***

Ксенія зізналася, що з того моменту, як закінчився фінал, вони з Сашею більше не розлучалися. І те, що зберегти інтригу не змогли, так як їх розшифрували в перші дні. Так і живуть разом. Саша відмінно готує і часто готує сніданки для коханої.

Я просто його люблю з усіма його перевагами і недоліками

Ксенія Мішина відповідає на питання Григорія Решетника