Ксенія Мішина публічно зізналася Олександру Еллерту в своїх почуттях: зіграють пишне весілля

Напередодні відбулося пост-шоу, де перша українська холостячка розповіла чесно - розпрощалася вона з цим статусом після проекту.

Варто відзначити, що мало пар після шоу “Холостяк ” залишаються разом, а з огляду на те, що фанати були вкрай засмучені вибором Мішиной, вони робили ставки на те, що Ксюша і Саша швидко розійдуться.

Однак через два місяці після фактичного закінчення зйомок проекту, і через тиждень після завершення показу його по ТБ, Ксенія і Олександр ще раз заявили – вони щасливі, і продовжують романтично розвивати свої відносини.

Мішина зізналася в любові Еллерт

Мішина зізналася в любові Еллерт
Мішина зізналася в любові Еллерт

“Я так люблю це, все це. З тобою мені можна бути будь-який – смішний, дурною, нестриманої, втомленою … будь-який! Ніколи ще твої очі не показали мені питання або сумніви. Бачу в них завжди одне і теж: глибину твоєї душі. Вона як Маріїнська западина, але падаючи в неї я зовсім не боюся. Це мабуть єдиний раз, коли я не панікую відпускаючи контроль і розчиняючись в моменті “, – зізналася Ксенія Мішина в останній публікації в Інстаграм.

Саша Еллерт зізнався в любові Ксенії Мішиной

Саша Еллерт зізнався в любові Ксенії Мішиной
Саша Еллерт зізнався в любові Ксенії Мішиной

Сценарист і гуморист Олександр Еллерт теж не відставав з зворушливими зізнаннями в коханні, і засипав її публічними визнаннями в любові.

“Нещодавно, для мене відкрився новий світ … світ Ксю … На відміну від підводного, її світ знаходиться вгорі … тому я злітаю, панове “, – написав у своїй останній публікації переможець проекту “Холостячка ” Олександр Еллерт.

Нагадаємо, що протягом трохи більше, ніж через два місяці Мішина щотижня здійснювала вибір між кращими чоловіками, яких їй вибрали організатори шоу. Популярна блогерша і українська актриса тепер буде налагоджувати своє життя з Олександром.

До слова, вже закралися чутки з приводу того, що наступного холостячкою цілком собі може стати довгонога телеведуча Леся Никитюк. Її навіть масово почали просити про це фанати. Однак сама Никитюк чи поки що публічно противиться, щоб не розкрити таємницю, чи то поки що зовсім не готова до таких шоу.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.