Кароль на паркеті, новий роман Винника і “Холостячка” Никитюк: які ТВ- проекти здивують вас 2021 році?

2020 рік був дуже насиченим на події та шоу. Чого тільки варта новий формат "Маска", вагітна холостячка і кубок розбрату на танцях.

Але в 2021 році телеканали планують дивувати ще більше. Чого слід чекати?

Тіна Кароль вийде на паркет “Танців з зірками “

Тіна Кароль в ексклюзивному сукню від David Koma
Тіна Кароль в ексклюзивному сукню від David Koma

У всякому разі, така пропозиція їй зробив Юрій Горбунов в четвертому сезоні, і вона його не відкинула. З огляду на те, що Кароль і в цьому сезоні виходила з парою Юлії Санін та Дмитра Жука як третього учасника, і публіці її руху вельми імпонували, тепер фанати жадають продовження.

А особливо Дан Балан, який відверто зізнався Катерині Осадчій в інтерв’ю, що дивився “Танці з зірками ” тільки для того, щоб подивитися в чому ж виступає його ймовірна кохана.

Новий роман Олега Винника

Олег Винник в суддівському кріслі Голоси-11
Олег Винник в суддівському кріслі Голоси-11

Цілком ймовірно, що Тіна Кароль стане не тільки зіркою “Танців “, а ще й першої музою короля вовчиць. Адже Олег зайняв місце любовного Дана Балана в “Голосі країни “, і в мережі вже жартують над тим, що саме він буде підбивати клинці до самотньої артистці.

Холостячка Леся Никитюк

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Цього року перший сезон “Холостячки ” з Ксенією Мішиной вийшов досить цікавим і рейтинговим. Як жартують інтернет-користувачі: “Мішина стала Сашиной “. Вона вибрала Олександра Еллерт.

Нехай рішення таке підтримали і не всі, але формат і герої сподобалися, тому публіка хоче продовження. І буквально змушує йти туди Лесю Никитюк, яка в свої 33 роки все ще залишається в статусі одинаки.

Тим більше, у ведучої з гумором все в порядку, тому навіть в холостячки там буде на що подивитися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.