У актриси, яка зіграла Хюррем султан в серіалі “Пишне століття”, виявлений рак – що відомо про це

Після успіху серіалу "Чудовий вік ", мільйони глядачів стали цікавитися реальним життям і долею акторів. Деякі з них перенесли чимало випробувань.

Турецький серіал “Пишне століття” став найпопулярнішою історичною драмою не тільки на батьківщині, але і у всій Європі – після виходу першого сезону серії почали транслювати майже по всьому світу. Разом з успіхом самого проекту слава прийшла і до головних особам “Пишного століття” – актори, які знімалися в ньому, вмить стали затребуваними улюбленцями публіки.

Іспольнітельніци ролі Хюррем Мер'єм Узерлі і Вахід перчин
Виконавиці ролі Хюррем Мер’єм Узерлі і Вахід перчин

Не оминула така доля другу виконавицю головної ролі (Хюррем в старшому віці) Вахіде Перчин.

Вахід перчин в ролі Хюррем
Вахіде Перчин в ролі Хюррем

Але варто було фанатам зацікавитися долею талановитої актриси, виявилося, що в її житті було багато складних епізодів. Ще до початку зйомок в серіалі на неї випала тяжка доля – 48-річна Вахіде пережила онкологію. Вона лікувалася від раку грудей і вже успішно вийшла на етап ремісії ще до запрошення в серіал.

Вахід перчин після лікування раку
Вахіде Перчин після лікування раку

Цей досвід актриса описує як безумовно важкий, але дуже важливий у своєму житті – саме хвороба навчила її радіти кожному дню і цінувати хороше самопочуття. Вона дуже вдячна лікарям за те, що вони допомогли їй піти на поправку, а всіх людей закликає уважно ставитися до свого здоров’я. Навіть такий серйозний діагноз – це не вирок, якщо берегти сили і робити все можливе на шляху до одужання.

Вахід перчин зараз
Вахіде Перчин зараз

Так щире бажання жити допомогло Вахіде перчин знову встати на ноги – кар’єра не тільки не зруйнувалася, а й отримала новий виток після ремісії, адже саме в цьому стані її покликали на роль Хюррем. Жінка погодилася і з тих пір стала однією з найбільш затребуваних турецьких актрис. Так що тепер вона може точно сказати – життя триває.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".