Холостяки всіх сезонів: як склалася доля головних героїв реаліті-шоу і хто знайшов свою любов

"Холостяк" є одним з найромантичніших шоу на всьому українському телебаченні. Як же склалася доля головних героїв всіх його сезонів?

За життям кожного завидного холостяка спостерігала вся країна і кожен раз глядачі сподіваються після фіналу проекту побачити чергове пишне весілля, проте створити сім’ю після реаліті поки що вдалося лише одній парі.

Холостяки всех 10 сезонов
Холостяки усіх 10 сезонів

Максим Чмерковський, 1 сезон

У відносинах з переможницею Олександрою Шульгіною Максим пробув всього місяць. Зараз він щасливий у шлюбі з латиноамериканською танцівницею Петою Маргатройд, яка народила йому сина Шая.

Максим Чмерковський з дружиною і сином
Максим Чмерковський з дружиною і сином

Френсіс Метью, 2 сезон

Нащадок царської династії Романових якийсь час прожив разом з Оленою Рясновою. Коли він вирішив повернутися в Англію, закохані розійшлися, а Френсіс до сих пір неодружений.

Френсіс Метью
Френсіс Метью

Андрій Іскорнєв, 3 сезон

Чи не найскандальніший сезон. Ще під час проекту від Андрія завагітніла Яна Станішевська, але у неї стався викидень. У фіналі він вибрав Аню Козир, а незабаром зійшовся з іншою учасницею Іриною Скориковою. На даний момент обраниці у Іскорнєва немає.

Андрій Іскорнев
Андрій Іскорнєв

Костянтин Євтушенко, 4 сезон

З Анною Селюковою Костянтин прозустрічався недовго. У 2014-му він одружився на спортсменці Наталі Добринській, яку зустрів ще до участі в шоу. Пара виховує трьох.

Костянтин Євтушенко з дружиною і дітьми
Костянтин Євтушенко з дружиною і дітьми

Сергій Мельник, 5 сезон

Близько півроку після “Холостяка” футболіст перебував у відносинах з переможницею Мариною Кіщук. Побудувати сім’ю у них так і не вийшло, Мельник досі не одружений.

Сергій Мельник
Сергій Мельник

Іраклі Макацарія, 6 сезон

Його роман з Оленою Лесик не витримав відстані, хоча в соціальних мережах дівчина зазначала, що ініціативу в парі проявляє тільки вона. Зараз Іраклі все так же неодружений.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Дмитро Черкасов, 7 сезон

Дмитро подарував заповітну каблучку Ліді Немченко, проте разом вони не залишилися. Зі своєю дружиною Олександрою Черкасов познайомився саме завдяки проекту — вона була його таємною прихильницею і наважилася написати йому. Щасливі чоловік і дружина виховують двох.

Дмитрий Черкасов с женой и детьми
Дмитро Черкасов з дружиною і дітьми

Рожден Анусі, 8 сезон

Перемогу в цьому сезоні здобула Іванна Гончарук, проте, побудувати відносини у них не вийшло. На даний момент Рожден самотній і весь свій час присвячує творчості.

Рожден Ануси
Рожден Анусі

Микита Добринін, 9 сезон

Нарешті за всі 9 років шоу глядачі вперше побачили красивий фінал і продовження історії кохання. Микита вибрав Дашу Квіткову, з якої незабаром з’їхався, а вже через рік зробив пропозицію. Прямо зараз Добринін і Квіткова одружені і готуються стати батьками.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Макс Михайлюк, 10 сезон

З Дашею Ульяновою у Макса нічого не вийшло. Після розставання Михайлюк представив публіці нову дівчину — модель Дарину Хлистун.

Макс Михайлюк зі своєю новою дівчиною
Макс Михайлюк зі своєю новою дівчиною

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.