Дмитро Комаров покаже місце, де за легендою, зустрілися Адам і Єва – анонс нового випуску “Світ навиворіт”

Популярний мандрівник Дмитро Комаров навіть під час карантину знайшов вихід як їздити по світу і знімати цікаві випуски шоу "Світ навиворіт ".

Зараз вийшов сезон, де Комаров відвідав одну з найбільш закритих країн світу – Пакистан. Він показав безліч цікавих і незвичайних особливостей життя в Пакистані, деякі з них реально шокують.

Світ навиворіт - Пакистан
Світ навиворіт – Пакистан

У новому випуску “Світ навиворіт ” Дмитро Комаров планує показати місця, описані в святих книгах Біблії і Корані

Як сказано в прес-релізі телеканалу 1 + 1, який транслює шоу “Світ навиворіт ” вже багато років:

“Щоб розгадати загадку одного з самих незвичайних місць на планеті, українські мандрівники відправляться в найнебезпечнішу провінцію країни – Белуджистан. Через напружену ситуацію в цей регіон заборонено приїжджати туристам, але саме тут знаходяться місця, які мають колосальний туристичний потенціал. Команда “Світу навиворіт ” отримає спеціальний дозвіл на зйомки тут, але тільки з дотриманням правил безпеки і в супроводі озброєної охорони “.

Дмитро Комаров вважає цю експедицію однією з найнебезпечніших, але водночас самих містичних, загадкових і цікавих за всі роки, поки знімається телевізійне шоу.

Світ навиворіт - Пакистан
Світ навиворіт – Пакистан

“Белуджистан – це фантастичний регіон, не схожий ні на один інший на планеті. Сюди могли б приїжджати мільйони туристів, щоб побачити ці місця, доторкнутися до них. Але це найнебезпечніша провінція Пакистану. І зараз ці місця ви можете побачити тільки в нашій програмі. Я дуже сподіваюся, що коли-небудь вони відкриються для всіх бажаючих “, – розповідає заслужений журналіст України Дмитро Комаров.

Нові серії проекту “Світ навиворіт ” можна побачити на телеканалі 1 + 1.

Світ навиворіт - Пакистан
Світ навиворіт – Пакистан

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.