Білик, Вітвицька, Матвієнко та інші відвідали арт-виставку, де їх з незручними питаннями застала Осадча

2 березня в Києві відбулася презентація арт-проекту "Аркур. Натхнення ", куди зійшлися всі місцеві зірки різних поколінь. Не обійшлося і без Катерини Осадчої.

“Ода жінці. Презентація арт-проекту ” Аркур. Натхнення “від фотографа Ростислава Ріпки – вже в цю суботу о 23.20! Розлучення, поповнення та іменини – зіркові героїні вечора розговорилися … тільки в ” Світського життя “! “, – написала прес-служба телеканалу 1 + 1 на сторінці шоу “Світське життя “.

Судячи по знімках, які опублікували в Інстаграм, телеведуча Катерина Осадча застала там з незручними питаннями багатьох зірок

Під приціл її мікрофона і камери потрапили Тоня і Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Людмила Барбір, Соломія Вітвіцька, Юлія Саніна та інші відомі зірки сучасної естради.

Катерина Осадча та Ірина Білик
Катерина Осадча та Ірина Біли
Катерина Осадча та Соломія Вітвіцька
Катерина Осадча та Соломія Вітвіцька
Катерина Осадча та Людмила Барбір
Катерина Осадча та Людмила Барбір
Катерина Осадча та Юлія Саніна
Катерина Осадча та Юлія Санін
Катерина Осадча, Ніна і Тоня Матвієнко
Катерина Осадча, Ніна і Тоня Матвієнко

Відзначимо, українське рейтингове теле-шоу З Катею Осадчою “Світське життя ” виходить вже шістнадцятий рік з незмінною телеведучої.

Проект проведе глядача за лаштунки життя гламуру, балів, карнавалів, вистав колекцій мод, конференцій, приголомшливих вечірок, приватних свят.

Як сказано в прес-релізі шоу на телеканалі 1 + 1, неперевершена Катерина Осадча з її величезною колекцією екстравагантних шапочок буде майстерно ставити питання багатим знаменитостям вивідуючи їхні секрети.

До слова, Катерина Осадча – королева каверзних питань. Багато починаючі зірки навіть бояться до неї підходити, а ті, до кого Катя підійде сама, просто заслуговують на повагу і увагу публіки.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.