(Відео) Тіна Кароль цілується з Потапом: новий проект на 1 + 1 ошелешив новинами

6 березня з 20:20 на телеканалі 1 + 1 стартує новий проект під назвою "Ліпсінк Батл ", ведучими якого стали репер Потап і співачка Тіна Кароль.

Прес-служба каналу і шоу хоче заінтригувати глядачів, тому в мережу злили відео, де Потап ніжно обіймає і цілує Тіну. Шоу ще не стартувало, але вже можна зрозуміти – буде дуже і дуже жарко. Після такого поцілунку виходить, що у Дана Балана зовсім немає шансів на завоювання серця цієї прекрасної українки.

“Уже в цю суботу на грандіозній сцені ” Ліпсінк батл “буде дуже гаряче. Ти не можеш пропустити! Вмикай телеканал 1 + 1 6 березня о 20:20 і насолоджуйся прем’єрою шоу зіркових пародій “,

– сказано в описі до інтригуючого ролику.

У коментарях фанати просто почали сходити з розуму від інтриги і того, що ж буде в новому проекті. Ось що пишуть шанувальники:

  • аааааааа
  • Оу май гад. Горячооо! прийду подивлюся. Умовили! не люблю інтриги. Але це so hot! естетично
  • черговий Скандал
  • Десь в обморок впав весь Тітап
  • Дан з Настею просто вийшли з чату
  • Аааххаахх! чому мені смішно
  • Дан і Настя: ми що якась жарт?

Відзначимо, вже на даний момент відомо, що Потап і Тіна Кароль стануть ведучими грандіозного шоу зіркових пародій “Ліпсінк Батл “.

Проект, в якому на одній сцені зберуться 36 найвідоміших співаків, акторів, телеведучих, які влаштують справжній перформанс пародій, і забувши про вік, статус, позбувшись від будь-якої скутості, будуть розважатися на сцені під улюблені хіти.

Провідними масштабного шоу стали співачка, тренер “Голосу країни-11 ” Тіна Кароль і артист і продюсер ПТП. Днями в ефірі телеканалу “1 + 1 ” вийшов яскравий промо-ролик, в якому провідні “ЛІПС ” всесвітньо відомих зірок.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.