Ксенія Мішина в положенні спародіювала кумира “вовчиць” Олега Винника в новому шоу 1 + 1

Як відомо, в цю суботу, шостого березня, на телеканалі 1 + 1 стартує нове шоу "Ліпсінк Батл", яке передбачає багато нового і цікавого - зокрема, пародії.

Суть проекту полягає в тому, що зірки будуть пародіювати один одного. Ведучими проекту стали чарівна українська співачка Тіна Кароль і рейтинговий репер Олексій Потапенко, чоловік Насті Каменських.

Напередодні прем’єри шоу вже встигло вирости в рейтингах, адже прес-служба проекту опублікувала відео, де вони мало не поцілувалися. Правда, кінцівку додивитися не дали. Але її можна буде побачити вже в першій серії проекту “Ліпсінк Батл “.

Ще одна сенсація проекту “Ліпсінк Батл ” – це вагітна екс-холостячка Ксенія Мішина, яка пародіювала Олега Винника

Варто зазначити, що у неї дуже добре вийшло – її зовнішній вигляд нагадував відомого виконавця, і, судячи з анонсів шоу, вийшло досить цікаво.

“Ксенія Мішина в образі Олега Винника на сенсаційне шоу # Ліпсінкбатл.

Уже в першому епізоді за звання кращого пародиста країни буде боротися зоряна пара Олександра Еллерт і Ксенії Мішиной. Ксенія постане в образі Олега Винника і виконає головний хіт артиста «Вовчиця», а Олександр Еллерт приміряє образ популярної поп-співачки Брітні Спірс “,

– сказано в Інстаграм-акаунті телеканалу 1 + 1.

Як сказано на сайті телеканалу, в новому креативному проекті глядачів чекає рекордна кількість зіркових учасників проекту, які будуть вражати своїми виступами і образами. Програма буде виходити в ефір щосуботи, о 20:20.

По завершенню кожного епізоду програми, на YouTube-каналі “Ліпсінк Батл / Lip Sync Battle ” будуть опубліковані бекстейдже, над якими працює команда 1 + 1 Digital.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.