Як зараз виглядає дівчинка Маша з фільму “Жіноча інтуїція “: змінилася до невпізнання

Багато хто пам'ятає цю актрису саме по ролі Маші у фільмі "Жіноча інтуїція". Глядачі полюбили розумну не по роках дівчинку, яка начебто була створена для цієї ролі.

Більше 15 років минуло з тих пір, як на екрани вийшов фільм Оксани Байрак «Жіноча інтуїція». Одну з головних ролей там зіграла Анастасія Зюркалова. На час зйомок кінострічки дівчинці було 11 років. Анастасія настільки вразила своїм талантом кінорежисера Оксану Байрак, що ще не раз грала в її фільмах. Після “Жіночої інтуїції” Настя зіграла роль хворої дівчинки Аврори в однойменному фільмі. Заради головної ролі  дівчинка навіть поголила на лисо.

Анастасія Зюркалова в серіалі “Аврора”

По закінченню школи Анастасія взяла тимчасову перерву в кар’єрі, так як хотіла отримати належну акторську освіту. Вона вирішила вступити до київського театрального університету імені Карпенка-Карого, який успішно закінчила в 2016 році. Після закінчення ВНЗ молода актриса вирішила собі взяти сценічний псевдонім. Зараз дівчина відома під ім’ям Настасья Зюркалова.

Настасья Зюркалова зараз

Зараз Анастасії 29 років, вона живе і працює в Києві. Дівчина не дуже часто з’являється на телеекранах. Її останньою роботою стала роль Соні в серіалі “Ні кроку назад! “, 2019 року. Крім зйомок у кіно дівчина грає в театрі.

Настасья Зюркалова зараз

Про своє особисте життя Настасья говорить не любить. Відомо те, що актриса не заміжня. У вільний від роботи час дівчина малює і фотографує, це допомагає їй відпочивати і саморозвиватися.