Що Бог думає про любов? Телеведуча Оксана Марченко в новій серії “Прочанка” торкнулася важливої теми

Як відомо, телеведуча Оксана Марченко запустила власний Ютуб-проект - серіал "Прочанка ", де вона розповідає про релігійному світі і історіях людей.

У своєму Інстаграм-акаунті вона анонсувала новий випуск, де провідною темою стане любов – відносини між чоловіками і жінками. Тизер вона випустила на своїй сторінці.

“Любов – це занадто серйозна тема, щоб ставитися до неї легковажно. Якщо ми говоримо про любов, а не про пристрасті … Любов – це вибір, який людина робить усвідомлено. Тому що полюбити легко, а любити – дуже складно. У цьому вся суть: любити треба буде і тоді, коли гострота почуттів згасне і коли прийдуть проблеми, і коли обранець або обраниця можуть змінитися фізично … Любов – це щоденна робота над собою, яка ніколи не закінчується … “,

– розповідає телеведуча Оксана Марченко.

Судячи з відео, вона знову вирушила в столицю України – Київ, де відвідала Києво-Печерську Лавру. А також відвідала Іонинський і Ольшанський монастирі. Там вона поспілкувалася з настоятелями та віруючими, які приходять, щоб поділитися конкретними історіями. Від них захоплює дух.

“Якщо це приймають двоє – це обопільна відповідальність, яка незмінно приведе до щастя. Ця дорога не усипане трояндами, на ній багато перешкод, але, якщо двоє озброєні формулою: ” Ми і це переживемо – і підемо далі “, успіх таких відносин неминучий “, – резюмувала Оксана Марченко.

Нову серію її багатосерійного фільму “Прочанка ” ви вже можете подивитися на Ютуб-каналі.

ПРЕМ’ЄРА авторського проекту Оксани Марченко «Прочанка» [Фільм 3. Іонинський і Ольшанський монастирі]

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.