Доктор Биков, інтерн Левін і інтерн Варя: як склалася доля деяких героїв серіалу “Інтерни”?

Комедійний серіал "Інтерни" (2010 р - 2016 р) полюбився глядачами не тільки оригінальним гумором, але і яскравими акторами. Як склалася їхня доля - читайте далі.

Доктор Биков

доктор Биков
доктор Биков

Іван Охлобистін втілив в серіалі образ дошкульного і саркастичного доктора Бикова.

Йому вдалося паралельно зі зйомками в серіалі знятися в декількох фільмах – “Службовий роман. Наш час “,” Метод Фрейда “. У 2012 році Іван знявся в стрічці “Соловей Розбійник”, причому сценаристом і продюсером фільму був теж він.

доктор Биков
доктор Биков

Охлобистін був настільки популярним, що в 2012 році актор заявив про наміри брати участь у виборах Президента Росії, правда потім свою кандидатуру зняв.

У 2019 реаліті шоу “Охлобистіних”, героями якого стали Охлобистін і його сімейство, зазнало критики і успіху не принесло.

У 2019 Іван зіграв роль психолога в найбільш касовою російської комедії “Холоп”.

доктор Биков
доктор Биков

Борис Левін

Борис Левін
Борис Левін

Дмитро Шаракоіс, який виконав роль Бориса Левіна, пішов з серіалу в третьому сезоні. Причина звільнення неоднозначна – чи то не влаштували гонорари, то чи не склалися стосунки з колегами. Ремейк “Кавказька полонянка”, де потім знімався Дмитро, мав негативні відгуки і репутація актора сильно постраждала.

Борис Левін
Борис Левін

Після кількох епізодичних ролей, що не принесли ні слави, ні грошей, Шаракоіс виїхав в 2019 році в Лондон, де працював офіціантом в ресторані. Зараз він займається будівельними роботами – з бригадою ремонтує квартири англійців.

Про непросте життя після серіалу Дмитро розповідає на своєму каналі в YouTube. 34-річний актор неодружений і повертатися на батьківщину не планує.

Варя Черноус

Варя Черноус
Варя Черноус

У Христини Асмус, яка зіграла в “Інтерн” чарівну Варю Чорноус, робочий графік дуже щільний – численні зйомки в кіно і театрі ім.Ермоловой.

Варя Черноус
Варя Черноус

У 2020 році актриса стала співведучою в реаліті шоу “Золото Геленджика”. Вона встигла побувати замужем за Гаріком Харламовим і побувати в декретній відпустці після народження дочки Анастасії. Влітку 2020 року пара розлучилася.

Гарік Харламов і Христина Асмус
Гарік Харламов і Христина Асмус

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.