Найвідоміші ролі Юрія Горбунова: не тільки телеведучий, ще актор, режисер і люблячий чоловік

Юрій Горбунов - популярний телеведучий, який був помічений в дуже різних і крутих проектах. Його навіть жартома називають "другим Зеленським ". Чому? Читайте в статті!

Були часи, коли нинішній президент країни Володимир Олександрович Зеленський був ще шоуменом, і вів дуже багато різних телешоу на різних каналах. Тоді про це все жартували. Але з часом посаду “ведучого всіх передач ” зайняв Юрій Горбунов.

На його рахунку безліч шоу: Підйом, Один за всіх, Танці з зірками, Смакуємо, Краса по-українськи, Шоу Юри, Голос країни, Ліга сміху та інші

Між цим чоловік Катерини Осадчої ще встигає зніматися у фільмах і серіалах вітчизняного виробництва, а ще (уявіть собі!) Режисерувати їх! Ми вирішили розповісти вам про декілька барвистих ролях телеведучого.

Можливо, після прочитання цієї статті вам захочеться познайомитися ближче з українським кінематографом.

Село на мільйон

Юрій Горбунов в серіалі Село на мільйон
Юрій Горбунов в серіалі Село на мільйон

Там Юрій змінив мікрофон на церковну свічку – за сюжетом він став священнослужителем. Незважаючи на те, що йому була відведена другорядна роль, він став натхненником, жартівником і людиною, до якого все село ходило висповідатися.

А ще – над його рясою довго жартували колеги.

Останній москаль

Одна з найскладніших і унікальних робіт. Здавалося б – звичайний серіал, що тут складного? Примітний він тим, що Юрій Горбунов зіграв тут відразу дві ролі, причому за двох головних персонажів – столяра Івана Петрука та його брата-близнюка, бізнесмена Дмитра Петрука.

Іван Петрук
Іван Петрук
Дмитро Петрук
Дмитро Петрук

Щоб провести поділ між персонажами, у них були різні образи, а Юрія-Дмитра (бізнесмена) озвучив для серіалу Стас Боклан.

Великі вуйки

Юрій Горбунов в серіалі Великі Вуйки
Юрій Горбунов в серіалі Великі Вуйки

Це спін-офф серіалу “Останній москаль “, де Горбунов зіграв роль того ж Івана Петрука. До слова, тут під час зйомок він вперше поцілувався на публіку з іншою жінкою.

Заради вдалого кадру він змушений був замкнутися губами з екс-віагрянки Надією Мейхер-Грановської.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.