(Відео) Вова Дантес в костюмі з відкритими стегнами спародіював дружину Надю Дорофєєву: “Краще оригіналу”

Популярний український співак Вова Дантес одружений на ще більш популярній співачці Наді Дорофєєвій, яку він вирішив спародіювати. Вийшло нічим не гірше за оригінал.

Сім’я Дантеса і Дорофеєвої взяла участь в шоу зіркових пародій “Ліпсінк батл” на телеканалі 1+1. Його відомі учасники перевтілюються в артистів естради і намагаються переконливо відтворити їх хіти, копіюючи зовнішність, міміку і манеру подачі на сцені оригінального виконавця пісні.

Ведуть проект поп-діва Тіна Кароль і репер Потап, а за звання кращого пародиста країни, крім героїв нашої сьогоднішньої статті, борються Джамала, Олена Кравець, Монатік, Сергій і Сніжана Бабкіни, Катерина Кухар, Позитив, Даша Астаф’єва, Alyona Alyona, Леся Нікітюк та багато інших вітчизняних зірок.

Подружжю дісталися жіночі образи. Так, Надя стала Мадонною, а Вова — своєю коханою дружиною, причому виконував він її дебютний сольний хіт “Gorit”.

Дантес проти Дорофеєвої
Дантес проти Дорофеєвої

На сцені Дантес з’явився феєрично — в білому комбінезоні з високими вирізами на стегнах, на підборах і з двома хвостиками, після чого дуже граціозно спародіював Дорофєєву. Зал буквально вибухнув від оплесків глядачів, а в мережі шанувальники пишуть, що це було навіть краще за оригінал.

Дантес в образі Дорофеєвої
Дантес в образі Дорофеєвої
Дантес в образі Дорофеєвої
Дантес в образі Дорофеєвої
Дантес в образі Дорофеєвої
Дантес в образі Дорофеєвої

Після виступу Володимир розповів ведучому бекстейджа Славі Дьоміну про складнощі в підготовці номера:

“Найважче — це ходити ось так от. Дівчата ходять, виявляється, руки назад. Виявляється, так відразу живіт втягується. Я зрозумів, чому у дівчат не видно живота”.

Також артист зізнався, що хореографи зробили під нього трохи інші рухи, оскільки, на відміну від нього самого, Надя танцює відмінно. А побачити своїми очима, як пройшла пародія Дантеса на Дорофєєву, можна нижче:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.