Навіщо повернулася Заворотнюк і як протікає її хвороба? За участю “няні Віки” показали новий серіал

Уже два роки про Анастасію Заворотнюк немає ніякої нової інформації.

Останній раз вона показувалася публіці в квітні 2019 року, коли в Єревані проходило відкриття ювелірного салону. Тоді туди запросили двох зірок з Росії – Анфісу Чехову і “мою прекрасну няню” Анастасію Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк в Єревані
Анастасія Заворотнюк в Єревані

Незважаючи на те, що Заворотнюк була практично центральним персонажем такої радісної події, була вона трохи сумною. Публіка раз у раз ловила її засмучені погляди і задумливі паузи. Говорити з журналістами тоді вона не захотіла. Побула на відкритті, приміряла пару прикрас, а після вирушила в дорогий ресторан на афтепаті. Тоді ніхто з присутніх і подумати не міг, що, можливо, бачить знаменитість в останній раз. З тих пір тиша в ефірі, яка розтягнулася на багато місяців.

Анастасія Заворотнюк з’явилася в новому серіалі 2021 року “Каспій 24 “: яка її доля?

У центрі сюжету – історія Поліни Королевою, роль якої блискуче виконала Анастасія Заворотнюк. У серіалі Поліна Королева – сильна, талановита і красива жінки, яка створила в місті Томську дитячий телеканал “Аліса “. Вона давно мріяла про справжнє телебаченні, теплом і сокровенне – такому, яке робило б людей добрішими і щасливішими. Її мрія почала збуватися досить незвичайним способом.

Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24
Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24

На дорозі вона випадково збила свого давнього знайомого Сергія, роль якого виконав актор Олександр Носик. Сергій за сюжетом взяв на себе образ талановитого креативщика, з яким вони разом починали створювати дитяче ТБ.

На щастя, Сергій в ДТП не постраждав, зате розповів Поліні про тендер на створення регіонального телеканалу в Астрахані.

Кинувши виклик самій собі, героїня Анастасії Заворотнюк вирушила на південь країни з ідеєю абсолютно нового каналу. Із Сергієм вона виграла тендер і початку тернистий шлях до створення стильного і сучасного телеканалу, близького простим людям. Відразу після перемоги її чекало чимало труднощів – це і нерозуміння місцевих жителів, і непоступливість колег-телевізійників, і серйозні проблеми в особистому плані.

Анастасия Заворотнюк в сериале Каспий 24
Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24

Серіал “Каспій 24 ” розкриває Анастасію Заворотнюк не тільки як стійку особистість. Дійсно, її героїня Поліна дуже схожа на Настю в життя – така ж цілеспрямована, амбітна, розважлива, усміхнена. Але також в даному серіалі розкрита і драматична сторона героїні Поліни, яку виконала Настя. Паралель можна провести в тому, що в серіалі у головної героїні були непрості відносини з трьома чоловіками. І лише з третім, з яким зіткнулася випадково, вона знайшла справжнє жіноче щастя.

Прямо як і в житті – три чоловіка, і лише в третій раз Заворотнюк по-справжньому полюбила, відкрилася і зазнала жіноче щастя.

Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24
Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24

Серед цікавих фактів те, що показ серіалу телеканал НТВ провів в день п’ятдесятиріччя Заворотнюк – це спосіб висловити підтримку улюбленої актриси, яка вже довгий час бореться з важким захворюванням.

Варто зазначити, що в основу сюжету багатосерійної драми “Каспій 24 ” лягла реальна історія астраханської журналістки Олени Ульянової.

Відзначимо, що, звичайно, глядачі були раді вперше за довгий час побачити улюблену героїню Анастасію Заворотнюк в кадрі. Однак те, яка вона постала в серіалі – це зовсім не нинішній вигляд артистки.

Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24
Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24

Адже багатосерійний фільм “Каспій 24 ” був знятий ще в 2017 році, але до цих пір не виходив на телеекрани. За словами творців, “Каспій 24 ” – це, напевно, перша спроба в вітчизняному кінематографі показати закулісся телеканалу, зануритися в атмосферу, яка знаходиться по той бік екрану. В основу сюжету лягла реальна історія журналіста Олени Ульянової, а саме її зусилля з будівництва телеканалу в Астрахані і деякі фрагменти особистої людської історії.

Саундтрек до багатосерійному фільму – пісню “париш в хмарах ” – написав Леонід Агутін.

Леонід Агутін знову пішов наліво: Варум в подиві
Леонід Агутін і Варум

Всі серії серіалу показали в один день – третього квітня, прямо в п’ятдесятий день народження Заворотнюк.

Ні сама “моя прекрасна няня “, ні її представники ніяк не прокоментували вихід цієї картини.

Проте, на тлі ювілею артистки НТВ випустив програму, де розпитав її колег і друзів про стан артистки. Тому спливли нові подробиці.

Зокрема, стало відомо, що актриса заборгувала податковій 80 тисяч рублів і довго не виходила на зв’язок з судовими приставами. Тепер журналісти з’ясували, через що в дійсності Анастасія опинилася в боргах.

За словами знайомої сім’ї Заворотнюк, співачки Вікторії П’єр-Марі, фінансові труднощі і борги виникли у актриси через збиткового бізнесу її чоловіка Петра Чернишова. Влітку 2009 року в Ялті подружжя побудували гігантську ковзанку, в який Анастасія вклала чимало власних коштів і навіть взяла на нього величезний кредит в банку.

“Зрозуміло, коли артисти стають в соціальному сенсі стійкі, міцно стоять на ногах, вони так само вважають, що бізнес – це та дорога, в якій їм теж потрібно обертатися “, – розповіла П’єр-Марі.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

За підсумком бізнес дійсно виявився провальним через багатьох нюансів, таких як оренда і податки.

Крім цього, у подружжя були великі плани на тему розширення бізнесу в інших регіонах. Анастасія навіть боялася ділитися своїми думками з приводу майбутнього цього проекту, оскільки боялася, що щось може піти не так. На жаль, проекти все ж не виправдали очікування.

Микола Цискарідзе розповів журналістам, що знає про хворобу Анастасії Заворотнюк більше за інших. Близького друга сім’ї стали відомі такі подробиці, про які не повідомляється в пресі. Ректор Академії російського балету ім. Ваганової сказав слова подяки на адресу сім’ї зірки серіалу «Моя прекрасна няня» і санітарок, що зберігають мовчання про реальний стан справ. Судячи з усього, ситуація не так обнадійливо, як її описують деякі джерела. Цискарідзе заявив: те, що відбувається з Заворотнюк, є “жахливою трагедією». Природно, артист балету теж не став розкривати подробиці стану улюбленої багатьма актриси.

Історія хвороби Насті Заворотнюк: як все було?

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, в кінці літа 2019 року в пресі з’явилися чутки про те, що Анастасія Заворотнюк хвора на онкологію. На цей висновок підштовхнув той факт, що артистка вже тривалий час не з’являлася на публіці, в телешоу і на сцені.

ЗМІ спробували з’ясувати деталі, звернувшись до сусідів сім’ї. За словами знайомої пари, в останні місяці Анастасія дуже змінилася – помітно погладшала, виглядала нездоровою і прикривала голову косинкою. Спочатку представники актриси ігнорували повідомлення, але у вересні анонсували вихід програми на ТБ, в якій «прекрасна няня» розповість про те, що відбувається в її житті. Правда, цього так і не сталося: новина виявилася «качкою».

13 вересня 2019 року журналісти повідомили, що Анастасія знаходиться в реанімації. За словами інсайдерів, артистку, якою поставили діагноз «глиобластома» (тобто рак мозку), госпіталізували ще в кінці серпня. Пізніше директор Заворотнюк спростував інформацію, коротко заявивши, що це маячня. Також старша дочка Анастасії Ганна радить фанатам не вірити в те, що пишуть в ЗМІ, а сама сім’я коментарів зовсім не дає.

Всі відразу стали згадувати, що раніше помічали дивний шрам на шиї артистки, який, імовірно, міг виникнути через проведену їй біопсії. Вперше його побачили в програмі «Тільки особисте», де Заворотнюк з’явилася в 2018-м, а потім на фотографіях 2019 року з відкриття ювелірного салону в Єревані.

В кінці вересня в пресі з’явилася інформація, що якась жінка, яка працювала там же, де проходила лікування Анастасія, пропонувала репортерам придбати відзняті відео та фото в лікарні, на яких відображена актриса. Нібито вона звільнилася і тепер готова за круглу суму надати то, як тепер виглядає Заворотнюк. Правда, далі цього справа не пішла, ніяких обіцяних відеороликів репортери так і не побачили.

З останніх новин зрозуміло, що зараз Заворотнюк знаходиться в Росії. Вона жива і продовжує боротися з хворобою. Деякий час актриса провела в реанімації через набряк мозку, перебуваючи в медикаментозної коми. Але ці дані також ходять в ЗМІ без офіційного підтвердження представників “моєї прекрасної няні “.

Коли шанувальники Анастасії вирішили поцікавитися у її дочки Анни Стрюкової правдивістю фактів, та відповіла, що ТБ не дивиться і не читає те, що пишуть про її матері в пресі. Ніяких узгоджень про зйомки з нею не проводили, а тому часто в подібних передачах про артистку розповідають «повна маячня».

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.