Як виглядали герої серіалу «Свати» в молодості: фото тоді і зараз

Свати - культовий серіал, який закохав у себе мільйони. Герої, які грали батьків сімейної пари, які приїхали виховувати онуків, стали народними улюбленцями.

Головні герої культового серіалу “Свати” Іван, Валюха, Ольга Миколаївна, Юрій Анатолійович зараз знаходяться в досить поважному віці. Як же виглядали актори в молодості?

Федір Добронравов (Іван Будько)

Федір Добронравов зараз і в молодості
Федір Добронравов зараз і в молодості

Федір Добронравов – справжня зірка серіалу “Свати”, його основа, сміх і голос. Свого глядача Федір знайшов саме завдяки “Сватам”. Варто відзначити, що актор з віком не сильно змінився. У нього з’явилися тільки шикарні вуса з бородою, а з пекучого брюнета артист перетворився в цікавого сивочолого чоловіка.

Тетяна Кравченко (Валюха)

Тетяна Кравченко зараз і в Молостов
Тетяна Кравченко зараз і в молодості

Валюха – персонаж серіалу, чиї фрази перетворилися на крилаті вирази. В молодості актриса відрізнялася неймовірною красою. Та й зараз Тетяна має зовнішність, що запам’ятовується.

Анатолій Васильєв (Юрій Анатолійович)

Анатолій Васильєв зараз і в молодості
Анатолій Васильєв зараз і в молодості

Дідусь Юра полюбився глядачеві з першого сезону. Заводний і абсолютно непристосований до сільського життя інтелігент. Артист з віком не сильно змінився.

Людмила Артем’єва (бабуся Оля)

Людмила Артем'єва зараз і в молодості
Людмила Артем’єва зараз і в молодості

Інтелігентна Ольга Миколаївна, яка не хотіла, щоб її називали бабусею, запала в душу всім шанувальникам “Сватів”. Актриса завжди відрізнялася яскравою зовнішністю, а в молодості вона була справжньою красунею.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.