Ксенія Мішина знову стала зіркою шоу на СТБ: на цей раз не шукає любов

Актриса і модель Ксенія Мішина знову повернулася на рідний телеканал СТБ, який приніс їй величезну популярність і визнання української аудиторії.

Весна – період натхнення, старту безлічі нових проектів і величезного бажання розвиватися. Саме тому телеканал СТБ анонсував новий проект – МастерШеф Селебріті. Його задум в тому, що місце звичайних пересічних учасників займуть зірки. Уже відомо, що там будуть Джамала, Джеррі Хейл, Христина Решетник та інші. Зокрема, в проекті з’явиться і актриса Ксенія Мішина. Про це вона сама повідомила в соціальній мережі Інстаграм, опублікувавши фото зі знімального павільйону в фартусі програми МастерШеф.

Олександр Еллерт присутній на знімальному майданчику разом з Ксенією Мішиной

Ксенія Мішина публічно готуватиме їжу на шоу МастерШеф
Ксенія Мішина публічно готуватиме їжу на шоу МастерШеф

Нагадаємо, не так давно з’явилися чутки про те, що Ксюша Мішина і Саша Еллерт більше не разом. Причиною обговорень стало те, що вони видалили фото один з одним із соціальних мереж, не викладали в Інстаграм-сторіз відео один з одним (як вони це зазвичай роблять). “Тиша в ефірі” тривала кілька тижнів.

Але після спростування чуток про розставання Ксенія Мішина та Олександр Еллерт ще більше підігріли інтерес публіки. Закохані вирушили в Одесу з претендентом на серце “Холостячки” Андрієм Рибаком і його обраницею Аліною.

Разом пари обідали і снідали в розкішних ресторанах на березі моря, гуляли вулицями Одеси і реготали над жартами один одного. Ксенія Мішина зізналася, що їх четвірка привертала особливу увагу перехожих, які впізнавали їх і просили про фото.

Екс-холостячка Ксенія Мішина і шоумен Олександр Еллерт: мила історія кохання

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.