Євробачення-2021: де і коли дивитися пісенний конкурс – подробиці

Євробачення 2021 - це одне з найбільш очікуваних подій року. У тому числі і тому, що в минулому році конкурс довелося скасувати через карантинних обмежень.

В 2021 році творчий склад трохи змінився. Вперше за довгі роки подія пройде в новому форматі. Як дивитися виступ артистів, за яких ви хворієте, як голосувати і коли фінал? Про все читайте в нашій статті.

65-й ​​міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде в мальовничому місті Роттердамі, що в Нідерландах

Дана країна вже в п’ятий раз буде проводити цей пісенний конкурс за всю його історію, що є практично рекордом. Одночасно, у них фестиваль не проводили вже понад тридцять років.

Розклад Євробачення +2021

Розклад найпрестижнішого вокального турніру Європи наступне:

  • перший півфінал Євробачення відбувся 18 травня, у вівторок;
  • другий півфінал провели 20 травня, в четвер;
  • фінал любителям вокальних проектів покажуть 22 травня, в суботу.

Жителям з України подивитися трансляцію конкурсу Євробачення-2021 в Україні можна буде на двох телеканалах – СТБ і UA: Перший.

Євробачення 2020
Євробачення

Відзначимо, що вже виступили Литва, Словенія, Росія, Швеція, Австралія, Північна Македонія, Ірландія, Кіпр, Норвегія, Хорватія, Бельгія, Румунія, Азербайджан, Україна і Мальта. Десять країн-конкурсанток увійшли до фіналу, українська група Go_A в числі них.

Раніше повідомлялося, що у фронтвумен групи GO-A проблеми зі здоров’ям, через що їй довелося пропустити одну з репетицій. Однак вона незабаром повернулася в лад. На даний момент у одного з учасників Євробачення (не від України) виявлено Ковід, тому виходити на сцену вони не будуть – виступ покажуть у записі.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!