Зірка “Татусевих дочок” розповіла, що стало причиною розлучення: “Класний досвід”

Останні пару днів російськомовна публіка активно обговорює те, що зірка серіалу "Татусеві дочки" Дарина Мельникова розлучається зі своїм чоловіком.

Даша зіграла в серіалі пацанку і любительку спорту Женьку – середню сестру. Її роль надовго запам’яталася глядачам, які полюбили цей серіал. Життєрадісна, весела і помітна актриса Мельникова полюбилася багатьом не тільки в Росії чи Україні, а й далеко за межами цих країн.

Артисти Дарина Мельникова і Артур Смольянінов прожили в шлюбі понад сім років

Дарина Мельникова і Артур Смольянинов
Дарина Мельникова і Артур Смольянинов

У них є двоє спільних дітей – сини Марк і Артур. З боку здавалося, що у Даші і Артура ідеальний шлюб. Але, як можна помітити, шанувальникам кумири показували тільки ту саму ідеальну сторону життя, яка призначена для інтернету.

Дарина Мельникова і Артур Смольянинов
Дарина Мельникова і Артур Смольянинов

Останній рік у пресі не раз з’являлися новини про те, що в шлюбі Смольянинова і Мельникової проблеми. Однак шанувальники і критики світу шоу-бізнесу відмовлялися в це вірити – думали, що це жарт або вигадка хейтерів.

Саме тому визнання Даші в тому, що їх пара дійсно вирішила розлучитися, здивувало багатьох. Причому неприємно здивувало.

Нещодавно зірка серіалу “Татусеві дочки” дала велике інтерв’ю одному з Ютуб-каналів, де вперше відверто заговорила про причини розлучення зі своїм чоловіком після стількох років щасливого шлюбу.

Дарина Мельникова
Дарина Мельникова

“Ми розлучилися. Не дуже давно. Це не пов’язано ні з якими кризами у відносинах, просто так склалися обставини. Карантин взагалі ні при чому. Діти зрозуміли, що мама з татом живуть окремо. Артур – дуже сімейна людина. Для нього сім’я набагато важливіше, ніж кар’єра. я не знаю, кому б ще я так довіряла дітей, себе, своє життя. У нас був дуже класний друг для друга досвід. Двоє дітей. Ми як і раніше залишаємося батьками, друзями, партнерами”,

– розповіла актриса, яка виконала роль Жені в ситкомі російського виробництва “Татусеві дочки”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.