Останній танець Чапкіса: “Танці з зірками” повернули померлу легенду на паркет за допомогою сучасних технологій

Зараз на телеканалі 1 + 1 щонеділі йде проект "Танці з зірками ". Даний сезон присвячений екс-судді шоу Григорію Чапкісу.

Чапкіса Герасимчука 13 червня 2021 року і ця подія стала великою трагедією для всіх шанувальників, які хоча б раз чули про його великої творчої діяльності. Протягом багатьох сезонів Григорій Миколайович Чапкіс був незмінним експертом і суддею проекту, і прищеплював всім думка про те, що танцювати ніколи не пізно. Зараз його не стало, і весь сезон присвятили йому.

У третьому випуску “Танців з зірками ” організатори шоу і хореографи вирішили віддати данину видатному танцюристу і легендою Григорію Чапкісу

За допомогою сучасних технологій творці проекту поставили номер, в якому фігурував Григорій Миколайович Чапкіс. Шанувальники були неймовірно вражені таким ефектом реальної присутності.

“Танці з зірками 2021” 3 випуск: дивіться онлайн – танець-присвята Григорію Чапкісу

Нагадаємо, що хвороба Чапкіса почалася ще з грудня 2020 року. Тоді він лежав в лікарні із запаленням легенів. Важка форма хвороби довго змушувала маестро лежати в палаті. Однак потім його все ж відпустили. У травні йому стало гірше.

Хвороба дуже важко відбилася на його життя, тому через півроку Григорія Миколайовича не стало. Але його творчість і подяку учнів залишилися на довгі роки.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.