Дружина телеведучого “Співають всі” і “Маска” Остапчука отримала першу роль в кіно

Христина Горняк - нотаріус і дружина телеведучого Володимира Остапчука. Спільних дітей у пари немає, обоє з головою занурені в кар'єру.

На даний момент шоумен Володимир Остапчук та його колега Євген Таллер знімають комедійний фільм “Любов і блогери “. Остапчук, звичайно ж, не зміг не запросити свою дружину в акторський склад. Їй дісталася роль секретарки Ніни – моральної, впевненою в собі, але симпатичною і жіночною. Загалом, героїня Ніна зібрала в собі всі риси, які має в реальному житті. Слід зазначити, що для Христини Остапчук це буде дебют в українському кінематографі і в кіно в цілому.

Шоу Любов і Блогери вийде на екрани навесні 2022 року
Шоу Любов і Блогери вийде на екрани навесні 2022 року

Продюсери відзначають, що унікальність їх проекту обумовлена його форматом – це буде перше українське кіно про блогерів “Любов і блогери “. Проект буде поєднувати в собі і формат уже минає ТВ, і буде опублікований в Ютубі, і притягне до себе аудиторію тих блогерів, які будуть зніматися. Вийде на екрани “Любов і блогери ” менше ніж через рік – навесні 2022 року.

“Любов і блогери ” – це буде дуже смішний фільм з неймовірними акторами, блогерами і супер професійною командою! Ну, чого варто тільки мій вид. Секретарка Ніна – добра штучка “,

– зазначила Христина Остапчук, дружина шоумена і телеведучого проекту “Співають всі ” Володимира Остапчука.

Шоу Любов і Блогери вийде на екрани навесні 2022 року
Шоу Любов і Блогери вийде на екрани навесні 2022 року

Крім Крістіни в проекті можна буде побачити таких блогерів, як Вікторія маремухи, Богдан Шелудяк і Роман Свечкаренко з “Холостячки “.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.