“Танці з зірками” 5 випуск: яка пара покинула шоу

З кожним тижнем учасники самого танцювального шоу країни все більше нервують перед виходом на паркет. Адже хто знає, раптом саме вони покинуть шоу.

За правилами проекту “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1, щотижня одна пара залишає проект. Пару вибирають так: хто набрав найменше голосів від глядачів і голосів від журі в сумі залишають проект.

Є так звана “зона ризику “. В кінці телепрограми в прямому ефірі телеведучі оголошують кілька пар (2-3 пари), які набрали найменше балів. Вони знову виконують свій танець і йде перерахунок голосів.

3 жовтня в “Танці з зірками ” в зону ризику потрапили пари Фагота і Катерини, Євгенії Власової та Макса Леонова, Олександри Зарицької і Юрія Мєшкова.

Олег Фагот-Михайлюта встиг зробити наостанок прощальне Селфі з усіма своїми колегами по паркету.

У своєму останньому виступі Олег і Катя вирішили підкорювати українською класикою – шикарно виконали віденський вальс, перетворившись в героїв фільму “Тіні забутих предків ” – Марічку та Івана. Однак судді і телеглядачі вирішили, що пара найслабша на даний момент, і віддали голоси іншим учасникам танцювального шоу.

Відео виступу ви можете побачити нижче.

Нагадаємо, останній випуск програми “Танці з зірками ” був присвячений культовим кінофільмів.

Вже наступної неділі, 10 жовтня, глядачі зможуть знову побачити улюблених артистів на паркеті. Не пропустіть “Танці з зірками ” в неділю ввечері на телеканалі 1 + 1.

Додамо, новий сезон шоу “Танці з зірками ” творці присвятили танцюристу Григорію Чапкісу, якого не стало в 2021 році.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.