“Плюси” анонсували останній, сьомий сезон серіалу “Свати”

Цього все дуже довго чекали, і ось це нарешті сталося. Але дата виходу сьоме "Сватів " все одно ще залишається загадкою.

На телеканалі 1 + 1 показали довгоочікуваний трейлер останнього сезону улюбленого серіалу.

Історія “Сватів”

Сьомий сезон телесеріалу “Свати ” довгий час не могли зняти. Спочатку вагітність Олесі Железняк (Лариси Буханкін), потім серцевий напад Федора Добронравова (Іван Будько), потім проблеми із в’їздом в Україну (деяким акторам заборонили відвідувати Україну).

Але всі ці проблеми пройшли, здавалося б, ось-ось почнуться зйомки. Але почалася епідемія коронавируса, і на час карантину знімальний процес знову довелося зупиняти.

Глядачі, знімальна група і віддані шанувальники серйозно думали, що Свати-7 наздогнала якась чорна смуга.

Трейлер сьоме “Сватів “

Зараз по телеканалу 1 + 1 нарешті показали анонс сьомий і останній частині улюбленого телесеріалу.

На жаль, точну дату виходу картини на телеекрани продюсери проекту поки що не назвали.

За трейлеру видно, що там залишилися колишні герої – Валюха і Іван Будько, Ольга Ковальова, Митяй і інші. Сюжетної лінії, звичайно ж, до кінця не розкривають, але обіцяють, що буде не менш цікаво і смішно, ніж в попередніх частинах улюбленого телесеріалу.

Поки ситком ще не вийшов, пропонуємо вам переглянути тематичні відео про те, чому “Свати ” довгий час не могли випустити, як створювався образ Федора Добронравова та які ще цікаві факти були пов’язані з цією кінороботи.

Свати-7: секрет успіху, чорна смуга і унікальність задумки

Образ Івана Будько із серіалу Свати “з’їв” Федора Добронравова?

Відзначимо, що Свати – продукт українського виробництва. Творці серіалу – Квартал 95. Одним зі сценаристів був Володимир Зеленський, нинішній президент України.
Ще коли Зеленський був шоуменом, він відстоював “Свати “, так як проти серіалу були накладені санкції за демонстрацію символіки СРСР в одному з сезонів.
Зрештою йому вдалося повернути можливість транслювати серіал на українських телеканалах.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.