Неповнолітня донька Меладзе прийшла на українську “Голос країни-12”

Донька відомого композитора Костянтина Меладзе вирішила взяти участь у талант-шоу в Україні.

Лія Меладзе стала учасницею вокального конкурсу на телеканалі 1+1 “Голос країни-12”. Відомо, що дванадцятий сезон покажуть уперше вже найближчої неділі – 23 січня.

Лія Меладзе
Лія Меладзе

Відомо, що донька Костянтина Меладзе Лія прийшла на “сліпі прослуховування”, проте чи пройшла вона цей етап – інтрига. Глядачі зможуть дізнатися про це лише безпосередньо на шоу “Голос країни”, яке транслюватиме телеканал-виробник 1+1.
Дівчинка заявила, що взяти участь у цьому фестивалі — це була її дитяча мрія. І ось вона здійснилася. Відомо, що її підтримали у цьому починанні зірковий батько та мачуха Віра Брежнєва.

“Я з дитинства мріяла потрапити на “Голос країни”. Мій батько знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду – бути собою. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз”. ,

– Розповіла Лія Костянтинівна Меладзе.

Лія Меладзе
Лія Меладзе

Дівчина зазначає — не перший рік хотіла потрапити на “Голос” в Україні, проте все відкладала це рішення, оскільки недостатньо вірила у свої сили. Проте тепер націлена не просто потрапити до проекту, а й дійти перемоги, заявляє амбітна 17-річна співачка.

Довідково: доньку Костянтину Меладзе народила колишня дружина Яна, у шлюбі з якою він прожив 19 років. Лія має старшу на 5 років сестру Алісу та молодшого брата Валерія.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.