Як склалася доля учасників шоу “Холостяк”: Максим Чмерковський, Михайло Заливако, Андрій Іскорнєв та інші

12 сезон шоу "Холостяк" вийде в ефір цієї осені, незважаючи на війну. Ведучий Григорій Решетник зізнався в інтерв'ю Славі Дьоміну, що спочатку канал СТБ не збирався транслювати нового "Холостяка", але дійшли висновку, що кохання неможливо зупинити навіть путінським військам.

Новий холостяк – корінний львів’янин 32-річний Алекс Топольський, живе та розвиває бізнес у Майамі, США. Цікаво, що за 11 сезонів шоу лише дві пари залишилися разом, решта розпалася. Згадаймо деяких героїв і дізнаємося, як склалося їхнє життя.

Новий холостяк - Алекс Топольський
Новий холостяк – Алекс Топольський

Максим Чмерковський

Герой першого українського “Холостяка”. Американський хореограф, який народився в Одесі, чемпіон світу з бальних танців Чмерковський був неодноразово запрошений на американську версію “Холостяка”, але хореограф віддав перевагу українкам. У фінал проекту вийшли дві претендентки на серце Максима – Яна Соломко та Олександра Шульгіна, остання і стала обраницею Максима. Новоспечена пара відлетіла до США, а за місяць Олександра вже повернулася до Києва, стосунки закінчилися. Після участі у шоу Максиму приписували романи з кількома дівчатами, зокрема й Дженніфер Лопес. У 2016 році Чмерковський офіційно визнав, що одружився з австралійською танцівницею Пете Мургатройд. 2017 року пара стала батьками чарівного хлопчика на ім’я Шай Олександр, зараз йому п’ять років. Олександра Шульгіна деякий час зустрічалася з творцем спільноти ONE LIFE Артемом Суріним, але весілля не відбулося. Нині Олександра – телеведуча. Яна Соломко незабаром вийшла заміж за донецького бізнесмена Олега, 2015 року народила йому дочку. Розвиває сольну кар’єру, щоправда в росії, тому для українців вона стала ворогом.

Сім'я Максима Чмерковського
Сім’я Максима Чмерковського

Андрій Іскорнєв

Героя, мабуть, найскандальнішого сезону “Холостяк”, під час якого були і сльози, і скандали. Київський пластичний хірург до останнього тримав інтригу, навіть не натякнув, кого вибере. У фінал вийшла мила дівчина Анна Козир. Під час зйомок з’ясувалося, що у героя програми був с*кс на початку проекту з однією з учасниць, Яною Станішевською, і вона завагітніла. Яна з Андрієм вирішили залишити дитину, але стався викидень. Скромна Анна Козир не витримала розпалу пристрастей і покинула пластичного хірурга. Наразі дівчина займається музикою разом зі своїм хлопцем-гітаристом. Андрій Іскорнєв став зустрічатися з ще однією учасницею шоу Іриною Скориковою, вони навіть разом працювали. Відносини розпалися у 2014 році. Через рік Іскорнєв зізнався, що відновив стосунки зі своїм першим коханням, з якою вони розлучилися 8 років тому. Яна Станішевська теж здобула щастя – вийшла заміж за свого однокласника-бізнесмена, прізвище якого не розкриває.

Андрій Іскорнєв та Ірина Скорикова зустрічалися
Андрій Іскорнєв та Ірина Скорикова зустрічалися

Михайло Заливако

Учасник 11 сезону шоу “Холостяк” Михайло Заливако у фіналі обрав Анну Богдан – колишню дружину Андрія Богдана, який свого часу керував Офісом Президента. Пара зустрічалася близько року, а в червні 2022 року Анна заявила про остаточний розрив стосунків. Аудиторія звинувачила Анну в обмані, в несправжніх відносинах з Михайлом.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.