Слава Дьомін проговорився про особисте життя Лесі Нікітюк, яке вона так старанно приховує: “Нерівно дихає”

34-річна телеведуча Леся Нікітюк позиціонує себе, як затята холостячка. Однак насправді дівчина просто ретельно приховує своє особисте життя.

Відомій українській телеведучій Лесі Нікітюк частенько приписують романи із її колегами по сцені, зокрема із Сергієм Притулою. Однак жоден із чуток не підтвердився. 34-річна Нікітюк ніколи не була одружена і вже багато років не перебуває у серйозних стосунках.

Відомо лише те, що колись телеведуча мала нареченого. Чоловік є сусідом Лесі, у них були серйозні стосунки і вони планували створити сім’ю. Однак щось пішло не так, і закохані розлучилися.

Зараз Леся самотня і про своє особисте життя вона ніколи не говорить ні в інтерв’ю, ні в своєму особистому мікроблозі, але при цьому телеведуча частенько жартує про те, що дуже сильно вона хоче заміж.

Леся Нікітюк
Слава Дьомін проговорився про особисте життя Лесі Нікітюк, яке вона так старанно приховує

Нещодавно відомий телеведучий Слава Дьомін, який дружить із Лесею, у своєму шоу “Слава ПРО” проговорився про особисте життя Нікітюк. Чоловік заявив, що дівчина нерівно дихає до чоловіків, котрі зараз захищають українську землю від російських окупантів.

Я як друг можу сказати лише одне: Леся дуже нерівно дихає до ВСУшників. Але я вам нічого не казав

, – сказав Слава Дьомін у своєму шоу “Слава ПРО “.

Нагадаємо, Лесі Нікітюк довгий час приписували роман із відомим телеведучим Сергієм Притулою, який одружений і є батьком трьох дітей. Ці чутки з’явилися, коли Леся та Сергій знімалися у шоу “Хто зверху”. Там вони іноді кокетували один з одним, кидали неоднозначні погляди та натякали на стосунки.

Леся Нікітюк та Сергій Притула
Слава Дьомін проговорився про особисте життя Лесі Нікітюк, яке вона так старанно приховує

Як виявилось, це було лише частиною шоу. В одному з інтерв’ю Нікітюк зізналася, що у неї з Притулою справді дуже теплі стосунки, але він для неї є лише другом та наставником. Більше того, Леся запевняє, що вона дружить із дружиною Притули та з усією його родиною. За словами телеведучої, Сергій із дружиною Катериною є її сусідами по житловому комплексу. Тому вони товаришують і часто ходять один до одного в гості.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.