Хто залишив “МастерШеф. Битва сезонів” у 4 випуску від 10.09.2022: який учасник не впорався з битвою чорних

Цієї суботи пройшла четверта битва за звання найкращого з найкращих у кулінарному шоу "МастерШеф. Битва сезонів". Хто зі штрафників не впорався із завданням та залишив шоу?

У 4-му випуску страви учасників шоу пробували не лише судді, а й заморські гості. Представники Іспанії, Франції та Японії очікували від учасників національних страв, але складність була в тому, що готувати треба виключно з українських продуктів. Завдання стояло нелегке: кулінарам потрібно було приготувати максимально наближені до смаку жителів цих країн національні страви. У другому конкурсі капітанами стали Павло Серветник, Анастасія Кобиляцька, Яна Балог та Пава. Кожен вигадав меню з трьох страв, у складі яких використовували сало, артишок, шоколад, барабульку, шипшину та кільку в томаті.

Вони мали  десять хвилин, щоб придумати та презентувати меню учасникам. Після цього кулінари самі вирішували, до кого з капітанів хочуть приєднатись. Битва чорних показала, хто з кандидатів на виліт найерудованіший. На столах чекали 30 коробок-загадок з різними інгредієнтами. Щоб отримати продукти для потрібної страви, учасникам потрібно було відповісти на запитання. Правильна відповідь – назва продукту для приготування страви. Кулінарна вікторина – лише початок випробування для чорних. Після цього необхідно приготувати ресторанні страви.
Після всіх труднощів стало відомо, хто залишив проект у результаті провальної битви володарів чорних фартухів. 10.09. 2022 року проект “МастерШеф. Битва сезонів” покинула Анастасія Кобиляцька. Більшість глядачів погоджувалися з вибором суддів.

Анастасія Кобиляцька покинула "МайстерШеф. Битва сезонів"
Анастасія Кобиляцька покинула “МастерШеф. Битва сезонів”
  • Я згодна, що вона приготувала страву не дуже, але я за Настю вболівала.
  • Ще не дивувалася, але тепер ще більше цікавість розпирає: “Як так сталося?”
  • Не слабка дівчинка, але дуже високомірна.
  • Пішла і слава богу, вона надто зарозуміла, і самовпевнена, слова розходяться з ділом.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.