Пікалов про зйомки нового “Вечірнього Кварталу” під час повітряних тривог: доводилося ховатися у бомбосховища

Українське телебачення починає потроху відроджуватись – наче фенікс, що повстав з попелу. Український актор та продюсер "Студії 95 Квартал" Олександр Пікалов розповідає про деталі зйомок нового шоу

Нещодавно на українському телеканалі ТЕТ транслювали новий концерт знаменитої передачі “Вечірній квартал”. Олександр Пікалов у студії ранкового шоу “Сніданок з 1+1” розповів про те, в яких умовах доводилося працювати акторам та іншим співробітникам команди під час зйомок ексклюзивного випуску.

Олександр Пікалов поділився подробицями про зйомки нового шоу
Олександр Пікалов поділився подробицями про зйомки нового шоу

Зазначимо, що концерт “Кварталу 95”, прем’єра якого нещодавно відбулася на українському телеканалі ТЕТі – це продовження одного виступу, який раніше випустили в ефір від “Жіночого Кварталу” та “Вечірнього Кварталу”. Випуск виявився першим за весь час повномасштабного вторгнення росії на територію України. На подію цього разу завітали українські військові, фронтові лікарі, а також люди, які були вимушені переїхати зі своїх домівок у Маріуполі.

За словами Олександра Пікалова, зйомки шоу доводилося переривати через постійні повітряні тривоги
За словами Олександра Пікалова, зйомки шоу доводилося переривати через постійні повітряні тривоги

Продюсер, а за сумісництвом актор “Кварталу 95” поділився з публікою, що зйомки цього випуску виявилися надзвичайно складними. Так, за словами артиста, за час виступ у столиці України пролунало кілька повітряних тривог. Актори, глядачі, а також весь персонал, який був присутній на зйомках, були змушені спускатись до бомбосховища, щоб захиститися від можливих “прильотів”.

Пікалов розповів про процес роботи над новими випусками шоу
Пікалов розповів про процес роботи над новими випусками шоу

Проте концерт вийшов чудовим, дуже душевним. Я монтував його і щоразу, коли дивився — були мокрі очі.

, – заявив у студії “Сніданку з 1+1” Олександр Пікалов.

Крім того, артист пообіцяв, що глядачі будуть задоволені після перегляду випуску. Пікалов анонсував нові номери, а також повідомив про те, що в рамках концерту він із актрисою з “Жіночого кварталу” приміряли ролі одних із найвідоміших пропагандистів у росії.

Олександр Пікалов розповів про те, як знімалися нові випуски Кварталу.
Олександр Пікалов розповів про те, як знімалися нові випуски Кварталу.

Так, за словами Олександра Пікалова, їм було неприємно грати скабеєву та соловйова, проте саме таким чином вони ведуть інформаційну війну та допомагають Україні на культурному фронті.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!