Хто покинув “МастерШеф. Битва сезонів” у 6 випуску від 24.09.2022: який учасник не впорався з битвою чорних?

У новому випуску "МастерШеф. Битва сезонів" за місце у шоу боролись троє кулінарів у чорних фартухах. Хто з кулінарів не впорався із завданням і відправився додому?

Кожен новий випуск культового кулінарного змагання “МастерШеф. Битва сезонів” дивує новими цікавими завданнями та випробуваннями. Від самого початку 6 випуску між гравцями відчувалась конкуренція, а кожен боявся покинути стіни великої кухні “МастерШеф”. Відтак гравці намагались показати свої найкращі вміння впродовж нової серії сезону, а тому телеглядачі із інтересом спостерігали за процесом.

Кулінарні завдання у новому випуску виявились цікавими і створили напружену атмосферу суперництва. Кожної неділі глядачі спостерігають за тим, як претенденти на головний приз “МастерШеф. Битва сезонів” змагаються, виконуючи чимало складних завдань. Не завжди учасники мають змогу впоратись із видумкою журі.

У 6 випуску “МастерШеф” у битві чорних боролись четверо учасників. Владислав Цимбалюк, Дмитро Балита, Наталка Петрик і Павло Серветник опинились у чорних фартухах, а тому були змушені довести журі та телеглядачам, що вони варті продовжувати змагатись за головний приз. Як і завжди, учасникам битви чорних запропонували виконати цікаве завдання.

Кулінари повинні були продемонструвати у своїй готовій страві елементи неживої і живої природи. Учасники мали приготувати делікатес ресторанного рівня, який задовільнить вимоги завдання, а також сподобається зірковому журі. Перед чотирма кулінарами у чорних фартухах було поставлено доволі важке, але неймовірно цікаве завдання.

Кадр із нового випуску кулінарного шоу
Кадр із нового випуску кулінарного шоу

Крім того, у кожного члена журі було по картці, на яких були написані теми для страви кулінарів. Учасникам шоу запропонували обрати картки, серед яких були наступні вимоги для теми страви: бабусин город, археологічні розкопки, зимова риболовля, а також берег тропічного острова.

По черзі обравши картки, кулінари дізнались, які вимоги вони повинні виконати у битві чорних. У конкурсі вони повинні були втілити всі зазначені деталі у своїх делікатесах. Журі уважно слідкували за дотриманням усіх правил, а загалом у кожного з учасників шоу було рівно дві години на приготування страви. Після завершення відведеного часу всі по черзі підходили до суддів й очікували свого вердикту.

Відтак зіркове журі зазначило, що кожен з учасників добре впорався із завданням, дотримався правил конкурсу, а також зміг вразити суддів не тільки смаковими й візуальними якостями делікатесу, але й продемонстрував свою винахідливість і творчий підхід до кулінарії.

Саме тому 6 випуск “МастерШеф. Битва сезонів” від 24 вересня не покинув ніхто.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.