Вік бере своє: як Свєта Букіна змінилася з часів “Щасливі разом” та що з нею стало (ФОТО)

Російська актриса Дар'я Сагалова, яка зіграла головну роль у серіалі "Щасливі разом" більше зовсім не схожа на свою колоритну героїню Свєту Букіну.

Фанати серіалу “Щасливі разом” пам’ятають бешкетну доньку головних героїв Гєни і Даші Букіних Свєту у виконанні Наталії Бочкарьової та Віктора Логінова. Дар’я Сагалова блискуче втілила цю роль, але в житті вона дуже відрізняється від наївної та дурнуватої героїні, яка дуже багато уваги приділяє своїй зовнішності, у неї багато прихильників і вона безуспішно намагалася стати моделлю.

У реальному житті актриса закінчила факультет хореографії, відкрила власну школу танців, а також вивчилася додатково на журналіста. В кіно Сагалова дебютувала у 2005 році під час навчання в театральному вузі. Їй зазвичай діставалися ролі другорядного плану, поки вона не потрапила на кастинг “Щасливі разом”. Дар’я в останній момент його пройшла, одразу потрапила в образ і її затвердили. Саме роль Свєти Букіної принесла їй успіх у професії, але сама вона ніколи не захоплювалася образом своєї героїні, натомість всі чоловіки-телеглядачі були підкорені її розкішною зовнішністю.

Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом
Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом

Коли на екрани виходив 1 сезон комедійного серіалу, Дар’ї Сагаловій був 21 рік, а зараз їй 36 років, вона щаслива дружина і мама трьох дітей. У 2011 актриса вийшла заміж за підприємця, якому в тому ж році народила доньку Єлизавету, пізніше у пари з’явилася ще одна донька Стефанія та син, ім’я якого вони приховують.

Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом
Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом

З часів зйомок “Щасливих разом” знаменитість дуже змінилася. Як пишуть прихильники зірки у Мережі, вік все ж таки бере своє. Хоч артистка залишилася блондинкою, вона зовсім не схожа на Свєту Букіну.

Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом
Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом

Нагадаємо, Сагалова займається викладанням хореографії учням своєї школи, продовжує зніматися для телебачення і радо ділиться своїми успіхами інтернет-користувачам у Instagram.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.