Хто залишив “МастерШеф. Битва сезонів” у 8 випуску від 8.10.2022: який учасник не впорався з битвою чорних

Вчора телеглядачі захоплено спостерігали за новим випуском улюбленого кулінарного шоу. Розповідаємо, хто цього разу не впорався з битвою чорних та покинув змагання

Кожен новий випуск легендарного кулінарного змагання заворожує глядачів з перших секунд. Восьмий випуск “МастерШеф. Битва сезонів” не став виключенням – претенденти на фінальний приз кулінарного шоу зіткнулись з безліччю цікавих викликів та завдань. Втім, журі підготували для учасників конкурси, які змогли показати, хто гідний боротись далі, а кому ще треба вчитись.

На проєкті була напружена та нервова атмосфера, втім справжні професіонали тримались гідно та спокійно. На битві чорних не всім вдалось подолати труднощі, тому один з учасників відправився додому.

Учасники кулінарного шоу зіткнулись із цікавим завданням у новому випуску
Учасники кулінарного шоу зіткнулись із цікавим завданням у новому випуску

За білий фартух змагались п’ятеро учасників: Наталія Петрик, Андрій Колесник, Анжела Липська, Іра Раковчен та Саша Кривець. Перш ніж почати виконувати запропоноване завдання, учасники повинні були обрати загадкову коробку, під якою містився певний набір продуктів. Комусь пощастило обрати набір, у якому більше м’яса, а комусь дісталась велика кількість круп.

Перед учасниками повстало завдання створити ідею та приготувати повноцінну страву ресторанного рівня. Основна фішка конкурсу полягала в тому, що приготувати таке блюдо з продуктів з-під одної коробки було неможливо. Саме тому учасникам довелось домовлятись між собою та ділитись одне з одним продуктами.

Проте, журі вирішило ще більше ускладнити змагання за білий фартух. Відтак, обмінятись продуктами учасники кулінарного шоу могли не зі всіма. Проводити обмін дозволялось лише з тими кухарями, які стояли ліворуч від учасників. Судді дозволили обмінюватись інгредієнтами до тих пір, поки кінцевий набір не підходитиме кожному учаснику. Відтак, коли кулінар зібрав потрібний йому продуктовий набір для приготування страви, він міг зупинитись.

У новому випуску шоу покинув Андрій Колесник
У новому випуску шоу покинув Андрій Колесник

Найгірше з завданням впорався учасник, на ім’я Андрій Колесник. Судді, порівнявши його страви з приготованим іншими кулінарами, вирішили попрощатись з учасником. Таким чином, у 8 випуску “МастерШеф. Битва сезонів” від 8 жовтня 2022 року змагання покинув Андрій Колесник.

Схожі статті

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.