Як тепер виглядає Султан Сулейман з “Величного століття”: все ще з бородою, але очі добріші

Турецький серіал "Величне століття" здобув шалену популярність, а головний герой Султан Сулейман у виконанні Халіта Ергенча став улюбленцем багатьох жінок. Що стало з актором тепер?

Відомий турецький серіал “Величне століття” став популярним по всьому світу. Стрічку переклали багатьма мовами світу, а телеглядачі з різних країн з нетерпінням чекали на трансляцію нової серії. Завдяки зйомкам у “Величному столітті” стали багато турецьких акторів, серед яких і Халіт Ергенч. Після зйомок в історичному драматичному серіалі він не зупинився й продовжив свою кар’єру. Читайте, що стало з відомою турецькою зіркою.

Чим займається турецький актор після зйомок у “Величному столітті”

Халіт Ергенч знімався у відомій турецькій драмі з 2011 по 2014 роки, а після завершення знімання фільму актор брав участь в створенні інших турецьких стрічок. Так, актор знявся в “Алі і Ніно”2015 року, “Моя батьківщина – це ти” 2016 року, “Червоний Стамбул” 2016 року, “Вавилон” 2019 року.

У фільмографії Халіта Ергенча можна знайти чимало цікавих турецьких фільмів та серіалів
У фільмографії Халіта Ергенча можна знайти чимало цікавих турецьких фільмів та серіалів

В особистому житті відомого турецького актора без змін. Хіба що, його дружина народила двох дітей. Нагадаємо, що відомий актор одружений на Бергюзар Корель з 2009 року. Закохані давно знайомі та неодноразово зізнавались, як сильно кохають та цінують одне одного. 2020 року Халіт Ергенч став татом – його кохана народила сина, якого подружжя вирішило назвати Ханом. Пізніше закохані вдруге стале батьками – 2021 року у сім’ї народилась донечка, на ім’я Лейла.

Відомий турецький актор Халіт Ергенч, який прославився завдяки ролі Султана Сулеймана, давно та щасливо одружений і має двох дітей
Відомий турецький актор Халіт Ергенч, який прославився завдяки ролі Султана Сулеймана, давно та щасливо одружений і має двох дітей

Як змінилась зовнішність відомого турецького актора Халіта Ергенча

З часів зйомок культового історичного серіалу “Величне століття” зовнішність одного з головних акторів мало змінилась. У реальному житті Халіт Ергенч також носить бороду, втім у актора вона не така шикарна та довга, як у персонажа, якого він зіграв. Хоча актор помітно подорослішав, варто зазначити, що вік йому пасує.

Легка сивина ніяк не псує зовнішній вигляд актора, а загалом образ прикрашають його добрі очі красивого блакитного кольору. Якщо подивитись на зовнішність Халіта Ергенча, то можна цілком зрозуміти, як йому вдалось завоювати стільки сердець.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.