Як тепер виглядає Султан Сулейман з “Величного століття”: все ще з бородою, але очі добріші

Турецький серіал "Величне століття" здобув шалену популярність, а головний герой Султан Сулейман у виконанні Халіта Ергенча став улюбленцем багатьох жінок. Що стало з актором тепер?

Відомий турецький серіал “Величне століття” став популярним по всьому світу. Стрічку переклали багатьма мовами світу, а телеглядачі з різних країн з нетерпінням чекали на трансляцію нової серії. Завдяки зйомкам у “Величному столітті” стали багато турецьких акторів, серед яких і Халіт Ергенч. Після зйомок в історичному драматичному серіалі він не зупинився й продовжив свою кар’єру. Читайте, що стало з відомою турецькою зіркою.

Чим займається турецький актор після зйомок у “Величному столітті”

Халіт Ергенч знімався у відомій турецькій драмі з 2011 по 2014 роки, а після завершення знімання фільму актор брав участь в створенні інших турецьких стрічок. Так, актор знявся в “Алі і Ніно”2015 року, “Моя батьківщина – це ти” 2016 року, “Червоний Стамбул” 2016 року, “Вавилон” 2019 року.

У фільмографії Халіта Ергенча можна знайти чимало цікавих турецьких фільмів та серіалів

В особистому житті відомого турецького актора без змін. Хіба що, його дружина народила двох дітей. Нагадаємо, що відомий актор одружений на Бергюзар Корель з 2009 року. Закохані давно знайомі та неодноразово зізнавались, як сильно кохають та цінують одне одного. 2020 року Халіт Ергенч став татом – його кохана народила сина, якого подружжя вирішило назвати Ханом. Пізніше закохані вдруге стале батьками – 2021 року у сім’ї народилась донечка, на ім’я Лейла.

Відомий турецький актор Халіт Ергенч, який прославився завдяки ролі Султана Сулеймана, давно та щасливо одружений і має двох дітей

Як змінилась зовнішність відомого турецького актора Халіта Ергенча

З часів зйомок культового історичного серіалу “Величне століття” зовнішність одного з головних акторів мало змінилась. У реальному житті Халіт Ергенч також носить бороду, втім у актора вона не така шикарна та довга, як у персонажа, якого він зіграв. Хоча актор помітно подорослішав, варто зазначити, що вік йому пасує.

Легка сивина ніяк не псує зовнішній вигляд актора, а загалом образ прикрашають його добрі очі красивого блакитного кольору. Якщо подивитись на зовнішність Халіта Ергенча, то можна цілком зрозуміти, як йому вдалось завоювати стільки сердець.