Як змінилися актриси серіалу “Відчайдушні домогосподарки”: Габі залишилася найкрасивішою, а Брі вся у зморшках

Фанатам серіалу "Відчайдушні домогосподарки" цікаво подивитися, як змінилися головні актриси та хто з них найкрасивіша через 10 років після виходу останньої серії.

Сюжет “Відчайдушних домогосподарок” крутиться навколо чотирьох подруг-сусідок, які мають безліч скелетів у шафі.

Як зараз виглядають “Відчайдушні господарки”

Габріель Соліс вважалася телеглядачами найкрасивішою з домогосподарок. Її роль зіграла Єва Лонгорія, яка після завершення серіалу продовжила зніматися в кіно, але зараз більше присвячує себе родині. У 2016 році актриса вийшла заміж за мексиканського бізнесмена Хосе Антоніо Бастона, з яким виховує сина Сантьяго. 47-річна зірка захоплює Мережу своїм надзвичайним виглядом.

Як зараз виглядає Габі з серіалу Відчайдушні домогосподарки
Як зараз виглядає Габі з серіалу Відчайдушні домогосподарки

Тері Хетчер, яка відома по ролі Сьюзан Майєр, розвиває свій кулінарний канал на YouTube. Актриса двічі була заміжня, матір’ю стала у другому шлюбі з актором Джоном Тенні і народила дочку. Тері в цьому році виповниться 58, хоча по нових фото в це важко повірити.

Як зараз виглядає Сюзен з серіалу Відчайдушні домогосподарки
Як зараз виглядає Сюзен з серіалу Відчайдушні домогосподарки

Лінетт Скаво у виконанні Фелісіті Хаффман була багатодітною мамою у “Відчайдушних домогосподарках”. У своїй кар’єрі актриса не один раз номінувалася на престижні премії “Оскар”, “Еммі”, “Золотий злобус”. Але з 2019 року Фелісіті ніде не знімається після того, як потрапила в гучний скандал — заплатила, щоб замість її доньки випускний тест написала інша людина. Це викрилося, зірці виписали великий штраф, відсиділа 12 днів за гратами і отримала рік умовного терміну.

Як зараз виглядає Лінетт з серіалу Відчайдушні домогосподарки
Як зараз виглядає Лінетт з серіалу Відчайдушні домогосподарки

60-річна Марсія Кросс, яка зіграла Брі Ван де Камп, у 2017 році дізналася, що хвора на рак. Лікування допомогло досягти ремісії з низькою вірогідністю рецидиву. Для найстаршої актриси з головних героїнь “Відчайдушних домогосподарок”, Марсія виглядає доволі непогано навіть з незначними зморшками.

Як зараз виглядає Брі з серіалу Відчайдушні домогосподарки
Як зараз виглядає Брі з серіалу Відчайдушні домогосподарки

Підступну Іді Бріт зіграла Ніколетт Шерідан, яка зі скандалом покинула серіал. Актриса була незадоволена, що сценаристи мало уваги приділяли Іді, через що її героїню взагалі вбили та звільнили зірку. Ніколетт судилася, але програла.

Як зараз виглядає Іді з серіалу Відчайдушні домогосподарки
Як зараз виглядає Іді з серіалу Відчайдушні домогосподарки

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.