Стало як в підвалі: “Ідеальний ремонт” переробив квартиру Христини Орбакайте (ФОТО)

Дизайнери відомої телепередачі "Ідеальний ремонт" одного разу завітали до квартири співачки Христини Орбакайте. Втім, результат перевтілення сподобався не всім…

“Ідеальний ремонт” – це популярна програма, яка пов’язана з усім, що стосується ремонту. Дизайнери та будівельники обирають найрізноманітніші домівки й перетворюють їх на сучасні та фешенебельні помешкання. При створенні трендового дизайну експерти враховують побажання клієнтів. Продюсери обирають квартири відомих російських зірок та перетворюють помешкання на “цукерки”.

Для одного з випусків дизайнери вирішили допомогти облаштувати квартиру відомої російської співачки Христини Орбакайте. Втім, схоже, що експертам не вдалось успішно втілити в реальність своє бачення ідеального ремонту, адже багатьох телеглядачів результат неприємно здивував. Сімейство Орбакайте, схоже, також залишилось не у захваті.

Дизайнери та експерти відомого шоу не вразили глядачів та Христину Орбакайте новим ремонтом у її квартирі
Дизайнери та експерти відомого шоу не вразили глядачів та Христину Орбакайте новим ремонтом у її квартирі

Експерти завітали до Христини Орбакайте у квартиру на Тверській, яка дісталась їй у спадщину від зіркової мами Алли Пугачової. Початковий результат був доволі затишним та атмосферним, втім співачка вирішила довіритись дизайнерам та подивитись, що з цього вийде. Варто зазначити, що об’єктивно експерти добре впорались зі своїм завданням, але кінцевий результат у багатьох викликав шок, адже це – справа смаку.

Так виглядала квартира Христини Орбакайте до того, як у ній зробили ремонт
Так виглядала квартира Христини Орбакайте до того, як у ній зробили ремонт

Експерти телепроєкту “Ідеальний ремонт” переробили дизайн квартири в стилі лофт. Хоча багатьом телеглядачам та онлайн-критикам такий підхід до поставленого завдання не сподобався, квартира стала виглядати більш сучасно. Червона цегла на стінах та трендові елементи в інтер’єрі вдихнули в помешкання нове життя.

Після ремонту квартира Христини Орбакайте стала виглядати більш сучасною
Після ремонту квартира Христини Орбакайте стала виглядати більш сучасною

Втім, деякі експерти зазначили, ніби раніше помешкання виглядало більш придатним для життя. Як у коментарях, так і в інших відкритих джерелах анонімні критики висловили свою думку: тепер квартира співачки більше схожа на “підвал” або ж “камеру суворого режиму”.

Входиш, і одразу відчуваєш себе як у підвалі. Чи мені одній так здається? Дизайнери вирішили зробити простір чи то в лофт, чи то в індустріальному стилі

– розкритикували результат ремонту глядачі.

Кадри осучасненої квартири Христини Орбакайте
Кадри осучасненої квартири Христини Орбакайте

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.