Стало як в підвалі: “Ідеальний ремонт” переробив квартиру Христини Орбакайте (ФОТО)

Дизайнери відомої телепередачі "Ідеальний ремонт" одного разу завітали до квартири співачки Христини Орбакайте. Втім, результат перевтілення сподобався не всім…

“Ідеальний ремонт” – це популярна програма, яка пов’язана з усім, що стосується ремонту. Дизайнери та будівельники обирають найрізноманітніші домівки й перетворюють їх на сучасні та фешенебельні помешкання. При створенні трендового дизайну експерти враховують побажання клієнтів. Продюсери обирають квартири відомих російських зірок та перетворюють помешкання на “цукерки”.

Для одного з випусків дизайнери вирішили допомогти облаштувати квартиру відомої російської співачки Христини Орбакайте. Втім, схоже, що експертам не вдалось успішно втілити в реальність своє бачення ідеального ремонту, адже багатьох телеглядачів результат неприємно здивував. Сімейство Орбакайте, схоже, також залишилось не у захваті.

Дизайнери та експерти відомого шоу не вразили глядачів та Христину Орбакайте новим ремонтом у її квартирі

Експерти завітали до Христини Орбакайте у квартиру на Тверській, яка дісталась їй у спадщину від зіркової мами Алли Пугачової. Початковий результат був доволі затишним та атмосферним, втім співачка вирішила довіритись дизайнерам та подивитись, що з цього вийде. Варто зазначити, що об’єктивно експерти добре впорались зі своїм завданням, але кінцевий результат у багатьох викликав шок, адже це – справа смаку.

Так виглядала квартира Христини Орбакайте до того, як у ній зробили ремонт

Експерти телепроєкту “Ідеальний ремонт” переробили дизайн квартири в стилі лофт. Хоча багатьом телеглядачам та онлайн-критикам такий підхід до поставленого завдання не сподобався, квартира стала виглядати більш сучасно. Червона цегла на стінах та трендові елементи в інтер’єрі вдихнули в помешкання нове життя.

Після ремонту квартира Христини Орбакайте стала виглядати більш сучасною

Втім, деякі експерти зазначили, ніби раніше помешкання виглядало більш придатним для життя. Як у коментарях, так і в інших відкритих джерелах анонімні критики висловили свою думку: тепер квартира співачки більше схожа на “підвал” або ж “камеру суворого режиму”.

Входиш, і одразу відчуваєш себе як у підвалі. Чи мені одній так здається? Дизайнери вирішили зробити простір чи то в лофт, чи то в індустріальному стилі

– розкритикували результат ремонту глядачі.

Кадри осучасненої квартири Христини Орбакайте