Ексчоловік Наді Дорофєєвої Вова Дантес несподіванно вийшов на сцену “Голосу країни” та подарував квіти іншій

Колишній чоловік співачки Наді Дорофєєвої з'явився у новому випуску "Голосу країни". Володимир Дантес подарував величезний букет квітів загадковій незнайомці

У новому випуску дванадцятого сезону вокального шоу “Голос країни” на сцені з’явився той, кого там навіть не чекали. Колишній чоловік однієї з тренерок шоу Наді Дорофєєвої подарував квіти учасниці, яка виконала кавер на його пісню. Крім того, Володимир Дантес пізніше навіть заспівав разом з молодою вокалісткою.

Одна з вихованок Надії Дорофєєвої Наталія Миколаєнко в “Нокаутах” вирішила виконати пісню Володимира Дантеса під назвою “Саша”. Після того, як знаменитість почув виконання своєї композиції, він не зміг втриматись та вийшов на сцену, аби подякувати молодій виконавиці. Дантесу сподобався стиль Наталії Миколаєнко, тому він щиро про це зізнався та подарував їй букет красивих квітів.

Володимир Дантес вийшов на сцену вокального змагання “Голос країни” для того, аби подякувати учасниці за відмінне виконання його пісні

Після цього Надя Дорофєєва запропонувала на той момент своєму чоловікові виконати пісню разом з її підопічною Наталією. Володимир Дантес довго не сумнівався та погодився на дует з молодою виконавицею. Зіркові тренери відзначили талант та сумління Миколаєнко, втім радник Дорофєєвої Артем Пивоваров зазначив, що Наталії не дуже підходить стиль пісень Дантеса.

Артем Пивоваров запропонував Наталії, аби та виконала одну з його пісень. Талант та сумлінну працю Миколаєнко над своїми вокальними даними неможливо було не відзначити. Саме тому після недовгого обговорення Дорофєєва запропонувала своїй підопічній зайняти одне з трьох місць в її команді.

Надя Дорофєєва прийняла в свою команду молоду співачку, якій її колишній Дантес подарував букет красивих квітів
Надя Дорофєєва прийняла в свою команду молоду співачку, якій її колишній Дантес подарував букет красивих квітів

Нагадаємо, що Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили про своє розлучення на початку цієї весни. Тоді артисти зізнались, що розстаються друзями та залишаються в хороших стосунках. Багатьох шанувальників ця новина тоді дуже засмутила та навіть приголомшила, втім пізніше розкрились цікавіші деталі.

Виявилось, що після розлучення Надя Дорофєєва почала “крутити роман” з колишнім другом сімейства Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес, своєю чергою, почав зустрічатись з його дружиною – Дашею Кацуріною.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.