Святослав Вакарчук вийшов на одну сцену з донькою Костянтина Меладзе і заспівав дуетом: “Тато допоміг” (Відео)

Лія Меладзе, дочка російського композитора і продюсера Костянтина Меладзе, заспівала пісню "Океан Ельзи" на сцені "Голосу країни-12" разом зі Святославом Вакарчуком.

Костянтин Меладзе до того як одружитися з Вірою Брежнєвою мав іншу сім’ю з трьома дітьми. Середня дочка композитора Лія Меладзе отримала від батька музичний талант і почала кар’єру співачки з того, що спробувала пройти кастинг в шоу “Голос країни” і їй вдалося приєднатися до команди Наді Дорофєєвої в 12 сезоні.

Дівчина хотіла довести собі самій, що її голос чогось вартий і не хотіла, щоб її почав продюсувати авторитетний батько, тому вибрала такий самостійний шлях.

Святослав Вакарчук вийшов на одну сцену з донькою Костянтина Меладзе і заспівав дуетом
Святослав Вакарчук вийшов на одну сцену з донькою Костянтина Меладзе і заспівав дуетом

В новому випуску на нокаутах Лія вийшла на сцену з піснею групи “Океан Ельзи” – “На небі”, з оранжуванням якої їй допомагав Костянтин Шотович:

Я сказала тату, що хочу, щоб після була такою, ніби я сиджу на хмарці

, – прокоментувала Лія.

Виступ дуже сподобався всім тренерам проекту, а після того, як Лія завершила свій виступ колеги попросили Святослава Вакарчука заспівати з нею дуетом.

Їх дует неоднозначно сприйняли користувачі Мережі. В коментарях багато хто у захваті від таланту Лії, а інші вважають, що судді навмисно тягнуть її далі як дочку відомого продюсера:

  • “Чарівне виконання, браво”;
  • “І я був на небі, доки вона співала”;
  • “Прізвище гучне це одне, а те що вона реально круто співає це інше”;
  • “Краще ніж Брежнєва це точно”;
  • “Нічого особливого. Тягнуть. Багато талановитих вже не в “Голосі”, а тут – звичайно.
  • “Тато допоміг з аранжуванням зовсім не складної для співу української пісні, звучало приємненько, а що дійсно вразило, так це вуха”;
  • “Не знаю… Нічого особливого… Скільки повикидали талановитих, класних, крутих, дійсно достойних учасників, котрі заслуговували хоча б на той “другий шанс”. Але парочка “народних тренерів” віддала його доньці Меладзе, яка має чудову можливість і без “Голосу” вибратися на сцену, а потім сиділи невдоволені йойкали: як це так, як Надя/Славко могла/міг викинути того чи іншого учасника?”;
  • “Той момент, коли папа не лише шоу, а і коменти всі купив. Люди, ну це жесть. Ви бачили взагалі очі Вакарчука, коли його змусили з нею співати”.
Глядачі Голосу країни обурені виступом доньки Меладзе
Глядачі Голосу країни обурені виступом доньки Меладзе

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.