Очам не віриться: в мережі показали, який вигляд в реальному житті має Хатідже Султан з “Величного століття”

Відома турецька акторка здивувала зовнішним виглядом та поведінкоют поза камерами. Так, зірка "Величного століття" зовсім не схожа на персонажа, якого зіграла в телесеріалі

Турецька акторка Сельма Ерґеч користується шаленою популярністю на батьківщині. Знаменитість відома не лише роллю у “Величному столітті”. Портфоліо актриси налічує чимало популярних у Туреччині та за її межами стрічок, проте роль саме Хатідже Султан запам’яталась і знаменитості, і її шанувальникам.

Сельма Ерґеч неодноразово зізнавалась, що знімання у “Величному столітті” стало для неї знаковим не лише в плані кар’єри та професійної діяльності. Працювати на знімальному майданчику турецької стрічки їй передусім подобалось через атмосферу. Відома акторка запам’ятала назавжди цей досвід.

Відмінність Сельми Ерґеч від Хатідже Султан

У одному з інтерв’ю зірка зізналась, що її серіальний образ різко відрізняється від типової поведінки в реальному житті. Так, знаменитість прокоментувала той факт, що з часом сценаристи почали робити характер її персонажа цікавішим та “смачнішим”. Так, Сельма Ерґеч зазначила, що Хатідже Султан зазнала серйозного розвитку як персонаж.

Як в реальному житті виглядає акторка, яка зіграла Хатідже Султан
Як в реальному житті виглядає акторка, яка зіграла Хатідже Султан

Втім, зізнається актриса, сама вона дуже відрізняється від людини, яку зіграла в телесеріалі. Сельма Ерґеч зазначила, що часто помічала: ті речі, які б вона ніколи в житті й нікому не сказала, Хатідже Султан залюбки говорить. Втім, її героїня часто мовчить у ті моменти, в які сама акторка ніколи не може змовчати.

Хатідже Султан робить такі речі, які я б у своєму житті ніколи не зробила. Іноді вона мовчить тоді, коли я б висловилася. А там, де я надаю перевагу мовчанню, вона божеволіє

– прокоментувала Сельма Ерґеч.

Так у реальному житті виглядає Сельма Ерґеч або Хатідже Султан з "Величного століття"
Так у реальному житті виглядає Сельма Ерґеч або Хатідже Султан з “Величного століття”

Крім того, акторка зізналась, чому так полюбила роль Хатідже Султан. За словами знаменитості, цей образ цілком та повністю відрізняється від її реального маркеру поведінки. Саме тому Сельма Ерґеч вбачає цікавість у тому, аби перед тим, як увійти в кадр, спробувати з’ясувати, чим керується Хатідже Султан, коли робить ті чи інші дії. Як результат, додає турецька актриса, професійна діяльність видається дуже цікавою.

У реальному житті Сельма Ерґеч відрізняється від Хатідже не лише характером. Стиль одягу та зовнішність теж разюче інша. Так, знаменитість не полюбляє надлишку шику в своїх образах, тому її наряди завжди скромні та стримані. Більш того, зізнається Ерґеч, вона довгий час була білявкою, адже, на її думку, цей колір їй пасує більше.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.