Ким працюють жінки “Дизель Шоу”: дружина керівника Катерина Крутоголова, Лідія Сморигіна, Марина Писаренко

Всі знають чоловічий акторський склад "Дизель Шоу", проте мало хто замислюється про їхніх коханих. Сморигіна, Крутоголова і Писаренко також мають цікаві професії

Євген Сморигін, Єгор Крутоголов та Сергій Писаренко здобули свою популярність завдяки участі в гумористичному проєкті “Дизель Шоу”. Небагатьом українцям відомо про їхніх дружин, але вони також заслуговують уваги. Пропонуємо дізнатись більше про особисте життя зіркових дружин відомих гумористів.

Лідія Сморигіна

Дружина Євгена Сморигіна, який нещодавно вирішив отримати українське громадянство, на відміну від свого чоловіка, зовсім не публічна людина. Лідія Сморигіна рідко з’являється в соціальній мережі Інстаграм та веде доволі спокійне життя. До знайомства зі своїм майбутнім чоловіком вона працювала торговим агентом у мережі супермаркетів, а зараз Лідія займається вихованням дітей та домашнім побутом.

Велика та дружня сім'я відомого актора Євгена Сморигіна
Велика та дружня сім’я відомого актора Євгена Сморигіна

Зі своїм майбутнім коханням вона познайомилась на майданчику в під’їзді – Лідія та Євген Сморигіни проживали по сусідству. Пізніше, як згадує з усмішкою сам актор, вони закохались та його дружина переїхала жити до нього – за стінку.

Катерина Крутоголова

Єгор Крутоголов зі своєю дружиною
Єгор Крутоголов зі своєю дружиною

Дружина натхненника та художнього керівника команди “Дизель Студіо” займається фотографією. Жінка працює фотографом у “Дизель Шоу” та веде власну робочу сторінку в соціальній мережі Інстаграм. На професійному акаунті Катерини Крутоголової можна знайти чимало красивих кадрів.

Приклади робіт дружини Єгора Крутоголова Катерини
Приклади робіт дружини Єгора Крутоголова Катерини

Окрім своєї професійної діяльності на проєкті “Дизель Шоу”, Катерина Крутоголова займається сімейними та дитячими фотосесіями. На ще одному акаунті в соцмережі Інстаграм дружина публікує приклади своїх робіт – це теплі кадри з неймовірною атмосферою.

Марина Писаренко (Городецька)

Відомий актор, який спершу здобув славу на КВК, а пізніше завоював серця телеглядачів на “Дизель Шоу” щасливо одружений з телевізійним продюсером Мариною Городецькою. Саме на роботі вона зустріла свого майбутнього чоловіка.

Сергій Писаренко зі своєю дружиною Мариною Городецькою
Сергій Писаренко зі своєю дружиною Мариною Городецькою

Сергій Писаренко в одному з інтерв’ю пригадував, що, коли зустрів свою майбутню другу дружину, то одразу зрозумів, що поруч з’явилась “саме та” – його жінка. За спогадами актора, він відчув від неї правильну енергетику.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.