Популярне шоу “Холостяк-12” з Алексом Топольським і Решетніком приголомшує кількістю ляпів: дивимося уважно

Дивно, що програма, в якій дівчата в'ються навколо одинака, називається "Холостяк". Їй би швидше підійшла назва "Жигало" чи "Донжуан". Це не єдина невідповідність у реаліті-шоу. Розбіжностей тут можна віднайти цілу купу.

Головний герой Олександр Топольський мешкає в Америці, відпочиває 365 днів на рік і поводиться доволі фривольно з дівчатами, що його оточують.

Алекса Топольського, який вміє розмовляти українською, записали російською, а потім дублювали

Першочерговим стервом на проєкті стала Вікторія. Вона акторка і чудово впоралася зі своєю роллю. Щоправда, при цьому дуже мило посміхається. Нестиковочка. А ще дівчина розповідає, що вона абсолютно не вживає спиртних напоїв. Та під час застілля її бокал завжди наповнений червоним вином, тоді як в інших дівчат воно біле. І напій з часом потроху випаровується.

Дубляж і мінералка

Шоу було відзняте до 24 лютого, і тоді СТБ заплющувало очі на мову, яка звучить у кадрі. За 12 сезонів усі холостяки говорили російською, а дівчата могли обирати мову спілкування за власним бажанням. Коли все кардинально змінилося, довелося робити дубляж, щоб перевести все на українську. Виявилося, що Алекс чудово розмовляє солов’їною без будь-якого акценту. Чого не робив цього раніше? Напевно, продюсери так забажали. Тепер звучить у кадрі чужим голосом.

У кадрі Холостяка тільки двоє чоловіків – Алекс Топольский і Григорій Решетник

Юлю, дівчину з Тернопільщини, теж навіщось дублювали. Зате коли вона подає бажання холостяку, то там написано російською: “Танец медленный”.

З монтажем теж трішки напартачили. У другому випуску показали побачення Алекса з Медузою. Під час спортивних занять, звісно, хочеться пити. І наш герой в рамках рекламної інтеграції бере пляшечку негазованої “Карпатської джерельної”. А коли відкорковує, то водичка дивним чином перетворюється на ту, що з бульбашками. Дівчина бере пляшечку в руки, але так, щоб добре було видно назву напою. Ви ще досі вірите у романтику на шоу?

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.