Жінки “Дизель Шоу” проти жінок “Кварталу”: Вікторія Булітко, Яна Глущенко, Олена Кравець, Ірина Сопонару

Відомі українські жінки-гумористки здобули свою популярність завдяки участі в телешоу. Ми підготували детальний аналіз – хто з них популярніша, красивіша та більш стильна

Український шоубізнес сповнений талановитими та красивими знаменитостями, які кожного дня вигадують нові способи здивувати та вразити своїх шанувальників. Нині найвідоміші гумористичні програми на українському телебаченні – це “Дизель Шоу” та “Квартал 95”. Пропонуємо порівняти найвідоміших актрис проєкту та визначити, яке ж телешоу лідирує.

Вікторія Булітко проти Олени Кравець

Шанувальники полюбили відомих українських акторок за акторську майстерність та харизму
Шанувальники полюбили відомих українських акторок за акторську майстерність та харизму

Перш за все, варто зазначити, що визначити, хто з двох знаменитостей красивіший та харизматичніший – неможливо, адже Булітко та Кравець мають унікальні особливості зовнішності та особистості. Так, руденька Вікторія справляє враження позитивної та щирої людини в той час, як білявка Олена здається спокійною та мудрою людиною.

Якщо порівнювати популярність двох відомих українських акторок, то зі впевненістю можна сказати, що Олена Кравець лідирує в цьому питанні. Наприклад, за сторінкою Кравець в Інстаграм слідкує 676 тисяч підписників. Водночас за сторінкою Вікторії Булітко стежать 212 тисяч шанувальників.

Порівняння стилю одягу Олени Кравець та Вікторії Булітко
Порівняння стилю одягу Олени Кравець та Вікторії Булітко

Стиль у одязі знаменитостей дещо відрізняється. Олена Кравець надає перевагу спокійним кольорам та класичному крою, а ось Вікторія Булітко полюбляє нестандартні форми, кежуал-стиль, а також яскраві кольори.

Яна Глущенко проти Ірини Сопонару

Акторки запам'ятались шанувальникам кумедними ролями та чарівною зовнішністю
Акторки запам’ятались шанувальникам кумедними ролями та чарівною зовнішністю

Актриси-білявки завжди веселі та кумедні на сцені, втім у реальному житті й Сопонару, і Глущенко спокійні та мудрі. Обидві знаменитості мають витончені та симпатичні риси обличчя та відмінні форми. Макіяжем та стилем одягу зірки підкреслюють свої природні переваги.

Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару дещо популярніша за свою колегу Яну Глущенко з “Дизель Шоу”. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Сопонару має 381 тисячу підписників, а Глущенко – 144 тисячі. Втім, публіка однаково яскраво та з гучними оплесками зустрічає обох акторок.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.