Єршова з “Холостяка-12” присоромила Топольського за поцілунки та дещо більше з учасницями: “Майже з кожною”

Учасниця нового сезону культового реаліті-шоу "Холостяк" гнівно висловилась у сторону Алекса Топольського. Дівчина розповіла про непристойно розкуту поведінку зірки

Одна з учасниць нового сезону культового реаліті-шоу “Холостяк” розкритикувала головного героя телепроєкту за його розкуту поведінку. Аліна Єршова детально пояснила, що саме її бентежить у ймовірному коханому.

Аліна Єршова про поцілунки на проєкті

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм учасниця дванадцятого сезону “Холостяка” прокоментувала численні поцілунки на шоу. Так, за зізнанням дівчини, багато учасниць цілували Топольського не задля того, аби висловити свої почуття до нього, а заради того, щоб заробити собі так званий “плюсик” і похвалитись іншим “досягненням”. Аліна Єршова зізналась, що розглядала Алекса Топольського своїм ймовірним майбутнім чоловіком, проте під час знімання шоу вона сильно розчарувалась через певні нюанси.

Дівчина поділилась своїми переживаннями, які полягають в тому, що прийшла Аліна на проєкт за коханням свого життя, а в процесі отримує лише розчарування та неприємності. За словами Єршової, їй неприємно витрачати свій час на спілкування з іншими учасницями “ні про що”, а також вислуховувати весь той бруд, що ллється звідусіль. Крім того, Аліну Єршову бентежить непристойна поведінка Алекса – тактильність та натяки на дещо більше ледве не з кожною дівчиною на проєкті.

Аліна Єршова прокоментувала поведінку Алекса Топольського
Аліна Єршова прокоментувала поведінку Алекса Топольського

Учасниця зазначає, що така поведінка наштовхує її на думки про те, що для Топольського кожна дівчина – чергова галочка в нескінченному списку. Крім того, вона висловила свій подив та нерозуміння, чому дівчата не можуть та не хочуть зберігати власну гідність і відмовляти Топольському в його наполегливих натяках.

Аліна Єршова зазначила, що їй навіть було шкода інших учасниць “Холостяка”, адже вона вважає, що багато дівчат просто “повелись” на образ, який собі створив головний герой нового сезону “Холостяка”. Аліна зазначила, що вона майже впевнена у тому, що кожна дівчина відчувала, що поведінка Топольського – це занадто. Втім, у момент близькості не кожна могла знайти рішучість впевнено відмовити Топольському.

Де повага до самого себе та до дівчат? Це ж не одноразові рукавички, які можна використовувати та викинути на смітник

– зазначила учасниця.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.