“Записуй прощальне відео”: Оля Полякова розповіла про інцидент на зйомках грузинських “Танців з зірками”

Відома українська співачка нині знімається в грузинський версії відомого шоу "Танці з зірками". Знаменитість розповіла про прикрий інцидент, що трапився з нею на проєкті

Українська знаменита співачка Оля Полякова була запрошена взяти участь у грузинській версії популярного по всьому світу телешоу “Танці з зірками”. Втім, виявилось, що глядачі могли навіть не побачити зірку на телеекранах, адже її майже дискваліфікували зі змагання. Про це повідомила команда співачки українським ЗМІ.

Олі Поляковій наказали прощатись

Українська співачка поділилась спогадами про початок знімання в телепроєкті “Танці з зірками”. Артистка зізналась, що вирушила до Грузії, аби станцювати в першому випуску, одразу після того, як завершилось знімання “Голосу країни”, в якому Оля Полякова була в журі.

Оля Полякова розповіла про свої пригоди дорогою до Грузії
Оля Полякова розповіла про свої пригоди дорогою до Грузії

Співачка пригадала, що через сильний туман, повітряну тривогу, а також комендантську годину вона запізнилась на літак у Кишиневі. Оля Полякова вирушила до столиці сусідньої держави Молдови автомобілем, там планувала його залишити й полетіти до Грузії, з пересадкою в Стамбулі. Втім, на кишинівський літак зірка запізнилась.

У аеропорті її чекала хороша новина – літак з Молдови затримали, втім у новий назначений час відльоту повідомили, що рейс ще раз затримується. Через технічні негаразди Оля Полякова не встигала на пересадку в Туреччині. Про це вона повідомила продюсерам грузинського телепроєкту.

Українська співачка пригадала, що запізнилась на літак через неприємності дорогою до Кишинева
Українська співачка пригадала, що запізнилась на літак через неприємності дорогою до Кишинева

Я телефоную продюсерам, а вони говорять: “Ну що ж, тоді записуй прощальне відео. Оскільки ти не встигаєш [на знімання шоу – ред.], доведеться прощатися”

– пригадала українська співачка.

Попри всі складнощі, що виникли у маленькій пригоді Олі Полякової, українська зірка все-таки досягла своєї цілі. З нервами, переживаннями та складною дорогою співачка дісталась пункту призначення та встигла на знімання першого випуску “Танців з зірками”.

Пізніше артистка виконала чимало цікавих номерів разом зі своїм партнером по телепроєкту Максом Єржовим. Глядачам запам’ятався квікстеп у образі Солохи, за які пара отримала 16 балів, а також пристрасне танго, за яке журі віддало зірковій парі максимальний бал – 20.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.