Ким працюють жінки “Україна має талант”: Ліліана Яма, Олександра Кондратюк, Марина Боржемська-Узелкова

Відомий український телепроєкт вражає не лише учасниками, а й суддями – особливо цікаво дізнаватись про особисте життя їхніх дружин. То чим займаються їхні кохані?

Культове українське шоу талантів вже не один рік приваблює телеглядачів. Українці з захопленням спостерігають не лише за учасниками телепроєкту та розвитком їхньої кар’єри, а й за особистим життям журі та їхніх сімей. Отож, розберімося, ким працюють дружини найвідоміших суддів “Україна має талант”?

Ліліана Яма

Зіркове сімейство Влада Ями

Знамениту пару танцюристів вважають однією з найспортивніших в усій Україні. І Влад, і його кохана Ліліана займаються спортом – хореографією, а також активно пропагують своїм шанувальникам та підписникам здоровий спосіб життя.

За освітою дружина українського танцюриста – викладачка географії, проте в певний момент стала універсальним асистентом свого чоловіка. Ліліана Яма допомагала в організації та адмініструванні, була помічником та стилістом свого чоловіка.

Нині зіркова дружина займається домогосподарством та вихованням сина, а також позиціює себе як блогера.

Олександра Кондратюк

Кохана відомого українського шоумена Ігоря Кондратюка

Зі своєю коханою Ігор Кондратюк познайомився на роботі – тоді вони разом працювали на одному українському каналі. Про зустріч з майбутньою дружиною Ігор Кондратюк згадує з теплом. Телеведучий пригадує, що кохана захопила його своїми поглядами на життя, втім вони доволі довго приглядались одне до одного.

За освітою Олександра Кондратюк, а у дівоцтві – Городецька, бухгалтер. Жінка є однією з небагатьох представниць зіркових дружин, які працюють саме за спеціальністю. Нині дружина відомого українського шоумена працює разом зі своїм чоловіком – вона його фінансовий директор.

Марина Боржемська-Узелкова

Колишня дружина В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська, в колишньому Узелкова, працює фітнес-тренеркою, а також допомагає людям підібрати правильний раціон. Про спорт і здоров’я зірка знає все, втім навчалась вона на зовсім іншій спеціальності.

Марина Боржемська навчалась у Вінницькому педагогічному університеті й здобула диплом на факультеті музики і народознавства. Те, що знаменитість працює не за спеціальністю, не заважає їй самостійно створювати навколо себе магічну атмосферу.

Екскохана відомого українського спортсмена, за натурою, є дуже творчою людиною. Можливо, саме це вплинуло на її успіх в обраній професії, адже навіть до дієт та тренувань Марина Боржемська підходить з особливим творчим ентузіазмом.