Чим займаються всі переможці “МастерШеф” після проєкту: Ліза Глінська, Женя Клопотенко, Оля Мартиновська, Пава

Кулінарне шоу "МастерШеф" на телеканалі СТБ дивляться мільйони українців. Дізнайтеся, хто з переможців кардинально змінив своє життя після перемоги.

Ліза Глінська

Переможниця “МастерШеф-2” Ліза Глінська показала себе дуже здатною в кондитерському мистецстві, яким вона продовжує займатися всі ці роки. У Єлизавети є власна школа, вона бере участь у різноманітних чемпіонатах як суддя, також Ліза кілька сезонів була суддею “МастерШеф”, кухня якого відкрила їй шлях в нове життя.

Як склалося життя Лізи Глінської після перемоги в МастерШеф
Як склалося життя Лізи Глінської після перемоги в МастерШеф

Зараз Глінська пише кулінарні книги, активно розвиває Інстаграм-Блог, веде Ютуб-канал і розповідає, що українцям можна приготувати в такі складні часи.

Ольга Мартиновська

В 3 сезоні аматорів перемогла Ольга Мартиновська, яка побудувала серйозну кар’єру в кулінарії, вона працювала шефом на кухні ресторану в Парижі, відкрила кулінарну академію, разом з Володимиром Ярославським випустила книгу рецептів і стала однією з найулюбленіших глядачами суддів “МастерШеф”. Зараз Оля судить учасників в “Битві сезонів”, а також вона займає місце в “Професіоналах”.

Як склалося життя Ольги Мартиновської після перемоги в МастерШеф
Як склалося життя Ольги Мартиновської після перемоги в МастерШеф

Євген Клопотенко

Після випуску з французької престижної школи кулінарії “Le Cordon Bleu”, куди він потрапив завдяки перемозі в “МастерШеф-5”, Женя Клопотенко зайнявся прославлянням української кухні в світі, офіційно зробив борщ національною українською стравою і бореться за честь України під час війни на своєму кулінарному фронті. В нього є кілька ресторанів, з яких він також зробив пункти незламності для українців.

Як склалося життя Євгена Клопотенка після перемоги в МастерШеф
Як склалося життя Євгена Клопотенка після перемоги в МастерШеф

Пава

Вадим Бжезинський, якого знають більше як Паву, все життя мав мрію стати кухарем і йому пощастило потрапити на “МастерШеф” і в 7 сезоні перемогти. Пава зараз приймає участь в “Битві сезонів” та кожний раз вражає суддів своїми вишуканими стравами і презентаціями.

Як склалося життя Пави після перемоги в МастерШеф
Як склалося життя Пави після перемоги в МастерШеф

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.