Куди поділися головні актори серіалу “Папік”: хто в шоколаді, а кому одні обгортки – Станіслав Боклан та інші

Два роки тому відбулась прем'єра першого сезону комедійного українського серіалу. Глядачі швидко закохались у персонажей, яких зіграли відомі актори. Що з ними сталось зараз?

Український комедійний серіал “Папік” отримав всенародне визнання, а про успішний телепроєкт почали говорити навіть за кордоном. Над створенням серіалу працювала команда талановитих професіоналів, яким вдалось завоювати славу та прихильність глядачів. З прем’єри першої серії пройшло два роки. Розповідаємо, як тепер живуть головні актори телесеріалу “Папік”.

Дар’я Петрожицька

Молода українська акторка зіграла головну жіночу роль телесеріалу “Папік”. Так, за сценарієм, Даша Петрожицька розійшлась з багатим коханцем, проте не була готова до самостійного життя. Саме тому дівчина вирішила використати свою головну зброю – красу, для того, щоб знайти нового “папіка”.

Дар'я Петрожицька
Дар’я Петрожицька

Актриса зуміла ідеально зобразити розвиток персонажа – вередлива дівчина перетворюється на свідому людину, яка здатна досягти неймовірного успіху в житті. Саме за це й полюбили глядачі Петрожицьку. Крім того, актриса додала родзинки своєму персонажу власною харизмою та позитивом.

Нині актриса вже 8-й місяць знаходиться в Німеччині, проте, зізнається Даша, думками завжди залишається в рідному Києві. До слова, за кордоном актриса зіткнулась з проблемами зі здоров’ям через спроби вилікувати цистит німецькою вакциною, на яку в Петрожицької почалась алергічна реакція.

Станіслав Боклан

Заслужений артист України зіграв головну чоловічу роль у популярному телесеріалі. Дід, якого Боклан зіграв у стрічці, розчарувався у важкому старецькому житті та вирішив перед смертю добряче погуляти. Він узяв усі свої збереження, зробив зачіску в барбершопі, красиво одягнувся та вирушив до клубу, в якому персонаж, якого зіграла Петрожицька, шукала собі “папіка”. Дід зумів заговорити молодицю й наступного ранку вони прокинулись у скромній хатинці персонажа Боклана.

Станіслав Боклан
Станіслав Боклан

Пізніше між дідом та молодою дівчиною закрутились теплі сімейні стосунки – персонаж Боклана навчав героїню Петрожицької усіх мудрощів життя. Крім того, разом вони зіткнулись з великою кількістю веселих пригод.

Від самого початку повномасштабного вторгнення Станіслав Боклан залишається разом із дружиною в Києві та займається волонтерством – окрім допомоги тваринам, знаменитість також займається забезпеченням усім необхідним тварин. До слова, актор зіштовхнувся з трагічними втратами під час великої війни. В одному з інтерв’ю Боклан зізнався, що багатьох із його друзів та колег вже немає в живих.

Ельдар Кабіров

Актор зіграв коханого Лізи, персонаж Дар’ї Петрожицької. Ельдар довго доводив дівчині, що він її кохає, а їхня історія стосунків розвивалась ніжно та красиво. На відміну від колишнього досвіду стосунків головної актриси серіалу, вона зуміла знайти справжнього чоловіка, який міг її підтримати не лише фінансово, а, найголовніше, морально.

Разом з Ельдаром Ліза досягла успіху в особистому та професійному житті, а в улюбленої екранної пари українців стався справжній хепі-енд. Втім, про це детальніше в самому серіалі.

Ельдар Кабіров
Ельдар Кабіров

Нині про життя Ельдара Кабірова невідомо нічого. На особистій сторінці зірки в Інстаграмі останній допис з’явився 26 лютого, а в публічному просторі знаменитість не з’являється. До слова, Ельдар особисто стикається з російською агресією вже вдруге – його рідне місто Хрустальний, що в Луганській області, перебуває в окупації від весни 2014 року.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.