Саша Погорєлова з “Холостяка-12” чесно відповіла, чи платять дівчатам за участь у реаліті-шоу: “Ніяких камер”

Навколо "Холостяка" вирують справжні пристрасті. Учасниця нового сезону долучилась до обговорень та чесно зізналась, чи платять дівчатам за знімання в телепроєкті

Останнім часом українці дізнаються все більше й більше “брудних” деталей про відоме реаліті-шоу “Холостяк”. Так, у мережі учасниці телепроєкту розповідають, як він насправді знімається – за зізнаннями дівчат, їм кажуть, що говорити на шоу, а також забороняють розважатись, читати книги та навіть просто дивитись фільми.

Саша Погорєлова з нового сезону “Холостяка” також вирішила відповісти на провокаційні запитання стосовно шоу. На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм дівчина запропонувала шанувальникам запитати в неї все, що їх цікавить. Один із підписників дівчини поцікавився, як проходив відбір на телепроєкт, а також запитав, чи платять учасницям гроші за знімання в шоу.

Саша Погорєлова про гонорари на “Холостяку”

Так, у відповідь на запитання одного з підписників дівчина одразу відповіла, що ніхто й ніколи не отримував гроші за знімання на шоу. Більш того, про фінансову винагороду за участь в телепроєкті ніколи навіть не йшлось.

Крім того, Саша Погорєлова розповіла, як проходив відбір кандидаток на участь в реаліті-шоу. Знаменитість зазначила, що перш за все всі охочі надсилають продюсерам свої анкети. Їх ретельно вивчають та аналізують, а після просять надіслати своє відео. Якщо потенційна учасниця пройшла ці два етапи, то потім проходить кастинг безпосередньо на телеканалі “СТБ”.

Саша Погорєлова розповіла про гонорари та участь в проєкті
Саша Погорєлова розповіла про гонорари та участь в проєкті

Погорєлова розповіла, чому пішла на шоу

Підписники продовжили серію запитань проханням розповісти, чому дівчина вирішила пробуватись на участь у “Холостяку”. Так, Саша зізналась, що завжди дивилась телепроєкт та мріяла побувати на таких самих романтичних побаченнях і відчути ці емоції. Погорєлова додала до відповіді фотографію, на якій позує біля вікна з засніженим краєвидом.

Учасниця нового сезону “Холостяка” відповіла, що змусило її піти на шоу

Втім, зізналась пізніше Саша, вона б не хотіла стати головною героїнею реаліті-шоу “Холостячка”, адже зрозуміли, що камери та знімання – це не для неї.

Саша Погорєлова не хоче бути новою українською Холостячкою
Саша Погорєлова не хоче бути новою українською Холостячкою

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.