Хагріда, Снейпа і Дамблдора більше немає: померлі актори “Гаррі Поттера” та причини їхньої смерті

Ледве не у кожного фільми про Гаррі Поттера пов'язані з найкращими та найтеплішими спогадами. Пропонуємо пригадати тих, хто дарував усмішки кожного Різдва, але вже не з нами

Серія фільмів про Гаррі Поттера завоювала просто шалену популярність – серед дітей, молоді та дорослих. За книгами Джоан Роулінг було знято дійсно якісні фільми, завдяки яким здобули свою славу багато британських акторів. Втім, деякі знаменитості почали зніматись у “Гаррі Поттері”, коли вже були популярними.

Пропонуємо пригадати тих відомих акторів, які зіграли персонажів, що припали до серця кожному. Яким життям жили та чому померли найвідоміші британські актори, які зіграли у “Гаррі Поттері”.

Алан Рікман – професор Снейп

Алан Рікман
Алан Рікман

2016 року світ втратив актора, який запам’ятався як один із найталановитіших акторів Великобританії. Знаменитість відійшов у той світ від раку підшлункової залози. Алана Рікмана запам’ятали не лише за роллю Северуса Снейпа у “Гаррі Поттері”, проте саме ця роль стала для самого актора дійсно визначним спогадом. На момент своєї смерті у 69 років Алан Рікман входив до переліку найвідоміших британських акторів за останні 30 років.

Вперше Алан Рікман здобув всесвітню популярність у 42 роки, коли зіграв Ганса Грубера у фільмі “Міцний горішок”. Пізніше кар’єра знаменитості закрутилась, а актора в ролі Северуса Снейпа обожнюють мільйони і досі.

Роббі Колтрейн – Рубеус Хагрід

Роббі Колтрейн
Роббі Колтрейн

14 жовтня цього року стало відомо про смерть відомого британського актора, який став Хагрідом у серії фільмів про Гаррі Поттера. Пізніше в мережі розповіли, від чого саме помер знаменитість. Виявилось, що причиною смерті стало одразу декілька захворювань. Так, довгий час актор боровся з ожирінням та зіткнувся з інфекційними захворюваннями, а також – хворобою серцево-судинної системи.

Перед самою смертю актор перебував у шотландській лікарні, що знаходиться недалеко від його дому. Так, у свідоцтві про його смерть вказали, що причиною смерті стала поліорганна недостатність, що означає критичне пошкодження більше, ніж двох органів.

Річард Гарріс – Альбус Дамблдор

Річард Гарріс
Річард Гарріс

Відомий британський актор зіграв Дамблдора у перших двох частинах фільмів про Гаррі Поттера. В екранізації відомих книг знаменитість взяв участь на заході своєї кар’єри, а помер він 25 жовтня 2002 року. Пізніше його на ролі Дамблдора замінив інший актор – Майкл Гембон.

У серпні 2002 року в актора виявили рак, а у жовтні актор помер від лімфогранулематозу – злоякісного захворювання лімфоїдної тканини, що спричинена вірусом Епштейна – Барра.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.