“Ловити тут нічого”: ексучасниця “Холостяка-12” Кондрашевська розповіла ганебну правду про Алекса Топольського

Останнім часом здається, що новий сезон реаліті-шоу "Холостяк" хтось зурочив, адже телепроєкт переслідують постійні скандали та звинувачення. Що сталось цього разу?

Українці довго чекали на прем’єру нового сезону реаліті-шоу “Холостяк”, проте з найпершого моменту все пішло зовсім не так, як мало. Прем’єра телепроєкту двічі переносилась – один раз через війну, а другий раз через технічні проблеми. Більш того, після початку щотижневого показу епізодів “Холостяка” глядачі почали помічати напружену атмосферу та неприйнятну поведінку головного героя дванадцятого сезону Холостяка.

Цього разу про Алекса Топольського вирішила висловитись ексучасниця реаліті-шоу Ліза Кондрашевська. У сьомому епізоді дівчина покинула телепроєкт та одразу розповіла не дуже приємну правду про нового холостяка. На церемонії троянд вона зізналась, що відчуває дистанцію з Топольським, тому сама попросила відпустити її додому. Тепер дівчина розповіла про ситуацію детальніше.

Ліза Кондрашевська про участь в “Холостяку”

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм колишня учасниця відомого реаліті-шоу про кохання прокоментувала свою участь в проєкті, а також розповіла про ставлення до Топольського. За словами дівчини, вона часто чула запитання про те, як взагалі могла піти боротись за серце чоловіка, коли він “крутить” ще з двома десятками інших красунь. Ліза Кондрашевська дала лаконічну та зрозумілу відповідь. Дівчина зазначила, що неможливо щось зрозуміти та з’ясувати, доки не відчуєш це на власному досвіді.

Про свій “виліт” з Холостяка Ліза Кондрашевська також висловилась. Так, дівчина зазначила, що правило кожного казино – це вміння вчасно його покинути. Саме тому, коли вона відчула дистанціювання з Алексом Топольським, а ні одна спроба зблизитись вже не працювала, дівчина прийняла рішення попросити холостяка відпустити її додому.

Ліза Кондрашевська про Алекса Топольського

За зізнанням ексучасниці шоу, спершу вона зачарувалась діями та поведінкою Топольського, проте пізніше він її розчарував, тому вона вирішила покинути проєкт.

На початку у мене був інтерес до Алекса, деякий час я ще була в якійсь ілюзії та сподівалася на взаємні почуття, але… Але ви самі все бачили

– зазначила дівчина.

Крім того, пообіцяла Ліза Кондрашевська, вона ще неодмінно розповість правду про перше побачення з Топольським, а також розкриє всі раніше невідомі деталі. Дівчина також додала, що остаточно зрозуміла, що їй “немає чого ловити” на проєкті, коли холостяк розкритикував її вірш.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.